Beauty

Aanbieding! Tip! Anastasia Dipbrow Pomade

8 mei 2015

Vandaag heb ik een hele goede tip voor jullie! Ik kocht vandaag de Anastasia Dipbrow Pomade voor €19.95 bij de Douglas. Even ter vergelijking, normaal gesproken kost zo’n potje €27,95. Dat scheelt dus nogal wat! Het enige wat je ervoor nodig hebt is een VIP voucher die je kon vinden bij het Douglas magazine (genaamd Fabulous). Als je cardhouder bent heb je deze vouchers dus thuisgestuurd gekregen. Voor de niet-cardhouders, misschien mag je wel meedoen met de aanbieding als je het in de winkel vraagt. Wie weet.

Voorheen gebruikte ik altijd de browgelcrème van MAC, een heel fijn product maar hij was bijna op .. daarom was ik heel erg blij toen ik deze aanbieding voorbij zag komen. Ik koop producten niet vaak twee keer, dan moet het wel ontzettend speciaal zijn dus het was tijd voor iets nieuws!

image-2015-05-08(3)

Natuurlijk had ik al van Anastasia gehoord, Anastasia is dé wenkbrauwen specialist in Amerika. Ze heeft verschillende wenkbrauw producten uitgebracht waaronder dus de Dipbrow Pomade. Haar producten zijn gewoon te koop bij de Douglas of je kan ze online bestellen.

Het voordeel van deze pomade:  het is in allerlei kleuren te verkrijgen is, er zit dus altijd wel een goede kleur voor jou bij. Dit is weer een nadeel van de MAC brow gelcrème, die is maar in twee tinten verkrijgbaar en daarom matchte hij nét niet met mijn wenkbrauw kleur.

image-2015-05-08(8)

Met dit product en een goed kwastje kan je ontzettend strakke wenkbrauwen tekenen, veel strakker dan met een poeder of een potlood en je hebt echt maar een minuscuul beetje product nodig. Je doet dus ontzettend lang met dit product, ik denk dat je er zeker wel een jaar mee kan doen als je je wenkbrauwen één keer per dag opmaakt.

Eigenlijk kan ik op het moment géén nadeel bedenken ..

image-2015-05-08(5)

Eenmaal aangebracht blijft het product als een huis zitten, het gaat nergens meer heen. Forse regenbui? No problem.

Natuurlijk heb ik ook een foto voor jullie waar ik het product heb aangebracht. Ik heb zelf de kleur Soft Brown.

image-2015-05-08(1)

Op bovenstaande foto heb ik het product al zo’n 6 uur op. En het zit nog perfect, toch?

Ik ga dit product met heel veel liefde gebruiken en ik kan jullie zeker aanraden dit product nu ook in huis te halen, dit is namelijk een ontzettend mooie aanbieding die niet snel meer terug zal komen. Deze aanbieding loopt tot en met 10 mei, morgen is dus eigenlijk de laatste dag dat je dit product aan kan schaffen.

Hebben jullie ervaring met de producten van Anastasia en zijn jullie ook zo enthousiast?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply