Food&Drinks

Bagels & Beans Deventer

23 november 2014

Afgelopen 10 november bestond Bagels & Beans Deventer 3 jaar, tijd om een blogpost aan de leukste lunchroom van heel Nederland te wenden!

Ik werk nu precies 3 jaar bij Bagels & Beans, vanaf de eerste dag was ik er al bij, best uniek zou je zeggen toch? En dat ik er al 3 jaar werk zegt heel veel! Het is namelijk een super gezellige zaak, met leuke gasten, gezellig personeel en een gemoedelijke sfeer.

image-2014-11-22(30)

Ik denk dat de meesten van jullie Bagels&Beans al kennen, maar voor degenen die Bagels&Beans niet kennen heb ik hier een korte omschrijving:

”Bij Bagels & Beans kun je genieten van de ronde kanten van het leven. Een eigentijds horecaconcept dat een oase van rust, harmonie en menselijke aandacht brengt in onze steeds drukker wordende, technologisch hoogstaande en vaak rusteloze tijd.

In tegenstelling tot wat veel mensen denken, zijn wij oorspronkelijk niet geinspireerd door bagelshops uit de VS, maar door de producten, kleuren en geuren die je in en rondom de prachtige Zuid-Franse badplaats Nice kan vinden.”

Het concept Bagels&Beans bestaat vanaf 1995 en ze hebben nu bijna 70 vestigingen (als ik het goed heb!)

Wat wil Bagels&Beans bereiken? Nou dat is eigenlijk heel simpel, ze willen dat iedere gast blijer naar buiten komt dan dat hij naar binnen gaat.

image-2014-11-22(21)

Hun doelstelling is naar mijn idee makkelijk te realiseren, want wie wordt er nou niet blij van de overheerlijke bagels, sapjes, taarten en koffie?

Vandaag ga ik voor jullie op een rijtje zetten waarom ik Bagels&Beans Deventer zo leuk vind!

 • De sfeer is heel gezellig en gemoedelijk.
  Voor mij is dit echt een heel belangrijk punt, wanneer ik een lunchroom binnen loop vind ik het belangrijk dat ik me thuis voel. Je wordt hier meteen begroet en dat geeft een goed gevoel!
 • Ze hebben voor ieder wat wils.
  Het fijne is dat je je eigen broodje kan samenstellen, heb je zin in een witte bagel met creamcheese of een oathie met wilde zalm? Het kan allemaal! Zelfs aan de mensen met glutenallergie is gedacht, er staat namelijk een glutenvrije bagel op het menu.

image-2014-11-01(1)

 • In het weekend hebben ze worteltaart!
  Ja ja, dit puntje moest ik even apart benoemen want geloof me, de worteltaart is GOD-DE-LIJK. Echt.

image-2014-11-22(17)

 • Het personeel is heel gezellig.
  Dit zeg ik niet omdat ik er zelf werk, ook al kan ik ook heel gezellig zijn, maar Bagels&Beans Deventer heeft echt een heel erg leuk en gezellig team! Ook Ditta, de onderneemster van Bagels&Beans Deventer, is echt een topper! Kom een keer langs om gezellig een praatje te maken onder het genot van een cappuccino!

image-2014-11-22(29)

 • We bakken al onze taarten zelf.
  En daar zijn we heel erg goed in! Probeer eens de dadeltaart of cheesecake! (En natuurlijk ook de worteltaart in het weekend.)

image-2014-11-22(19)

 • Biologisch
  Heel veel producten die Bagels&Beans verkoopt zijn biologisch, en ik denk dat heel veel mensen dit fijn vinden, ik in ieder geval wel. Kwaliteit van de producten staat hoog in het vaandel! Dit is wat Bagels&Beans hierover zegt: ”Elke bestelling wordt één voor één met de hand bereid en ook één voor één gecontroleerd. Wij maken geen gebruik van een centrale productiekeuken op afstand. En we maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten. We proberen chemische toevoegingen en conserveringsmiddelen te mijden. We selecteren producten nooit op prijs maar uitsluitend op kwaliteit.”

image-2014-11-22(18)

 • Gezond
  Naast dat de kwaliteit van de producten heel erg hoog is, zijn de meeste producten ook heel erg gezond! (behalve natuurlijk de taart, maar welke taart is er nu gezond?) Ze verkopen oathie bagels, het gezondste brood dat er is! Ben jij een foodie? Combineer dan eens de oathie met rookkip, avocado of hummus!

image-2014-09-22 (2)

 • Koffie
  Natuurlijk, moet ik als coffee freak even ingaan op de koffie! Bij Bagels&Beans werken ze met koffiebonen van uitzonderlijke kwaliteit van de plantage van de familie Janson in Panama. Tijdens de periode van de Barista kampioenschappen heb ik hier heel veel over geleerd. De familie in Panama is heel zorgvuldig en zorgt ervoor dat Bagels&Beans het beste van het beste krijgt, en dat is te proeven!

image-2014-11-22(35)

 • Thee & Chocomelt
  Ben je niet zo van de koffie? No problem! Bagels&Beans heeft hele lekker losse thee en ook nog eens veel keus. Lekker om op te warmen met dit koude weer. Mijn favoriet is de granaatappel-munt thee. Ook de warme chocomelk is niet vanzelfsprekend, je krijgt namelijk opgewarmde melk en losse chocola met een keuze uit de smaken melk en puur.. mmmm.

image-2014-11-22(32)

image-2014-11-22(22)

Ik hoop dat ik jullie vandaag een goede sfeerimpressie van Bagels&Beans heb kunnen geven! Ik ben in ieder geval fan. Maar dat hadden jullie denk ik al door haha. Vandaag ben ik aan het werk, dus kom je gezellig een kop koffie drinken?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Joke 28 november 2014 at 00:53

  Kom zeker nog een keer de lekkere worteltaart proeven en heerlijk ff me-time aan de leestafel!!

 • Leave a Reply