Travel

Barcelona | Centro Maquinista & Magische Fontein

23 augustus 2015

We keken naar buiten en zagen iets wat we totaal niet hadden zien aankomen: regen. Dit hadden we niet op ons weeralarm gezien maar dat mocht natuurlijk de pret niet drukken, het regende niet hard en nu hadden we een excuus om lekker te gaan shoppen in een winkelcentrum.

Google hielp ons bij het vinden van het winkelcentrum, we gingen naar Centro Maquinista. Het was een stuk van ons hotel af maar met de metro ben je er eigenlijk altijd zo.

Het is een heel luxe shopping center waar iedereen wel wat kan vinden en mocht je make-up willen shoppen dan kan je hier echt je hart ophalen met een mega grote Kiko, Inglot en Sephora. Ook zit er onder andere een Forever 21, waar je naar mijn mening heel goed kan shoppen.

Hier heb ik geen foto’s gemaakt omdat het gewoon niet zo handig is om zo’n groot fototoestel mee te nemen met shoppen.

image-2015-08-23(2)

We hebben het best een poosje volgehouden in het shopping center, rond 5 uur gingen we weer naar huis waar we even hebben gerelaxed. Vervolgens zijn we de stad weer ingegaan om een leuk restaurantje te zoeken.
image-2015-08-23(3)

Omdat we de hele week al traditioneel Spaans hebben gegeten hadden we even zin in iets anders .. pizza!

image-2015-08-23(4)

Die Spanjaarden kunnen ook echt prima pizza bakken moet ik zeggen.

image-2015-08-23(5)

Dit is wat we zagen vanaf ons terrasje: een vrouw die met haar (stok)oude moeder over het pleintje wandelde om haar te vertellen wat er allemaal gebeurde. Er was een muzikant aan het optreden en er liepen mensen met hondjes langs, alles vertelde de vrouw aan haar moeder terwijl ze langzaam rondjes wandelden. Zo mooi en lief om te zien.

image-2015-08-23(6)

Toen we uitgegeten waren liepen we naar de Arc de Triomf vanaf waar we de metro zouden pakken naar plaça espanya.

image-2015-08-23

image-2015-08-23(8)

Vanaf daar zagen we dat de Torre Agbar werd verlicht. We hebben deze week niet zo heel veel zin om deze toren van dichtbij te bekijken, we hebben hem al heel vaak via een soort van overview gezien en dat is prima.

image-2015-08-23(10)

We keken een uurtje naar de magische fontein, super mooi om te zien en we hadden echt een heel goed plekje.

image-2015-08-23(9)

Op de terugweg doken we een leuke bar in om gezellig wat te drinken. We hadden allebei niet zo heel veel zin om naar een grote club te gaan, vaak is het in zo’n bar net zo gezellig en leer je ook nog eens leuke mensen kennen.

image-2015-08-23(11)

De barmannen wilden allemaal op de foto. Bij deze zet ik hem dus ook gewoon online haha.

Stiekem vond mijn camera de drankjes op de voorgrond veel interessanter.

image-2015-08-23(12)

We kwamen nog twee Nederlandse meiden tegen met wie we de rest van de avond hebben doorgebracht en toen zijn we weer naar ons hotel gegaan.

Het was weer een super leuke dag!

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply