Beauty

Barfly – Scotch&Soda

28 mei 2015
image-2015-05-28(1)

Vandaag schrijf ik mijn eerste parfum review! Super leuk! Als ik in de Douglas loop moet ik altijd overal aan ruiken .. ik ben dol op parfum. Maar wel heel erg kritisch! ik zou zelf niet zo heel snel een luchtje kopen. Behalve als ik hem echt heel erg lekker vind. Tsja, dat ik Barfly heb gekocht zegt dus eigenlijk al genoeg.

Elke keer als ik de Scotch&Soda in wandelde kwam deze geur me tegemoet. Zo lekker! Het is echt de signature geur van Scotch&Soda en gelukkig ook daar te koop!

image-2015-05-28(3)

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dit parfum al heel lang heb, zeker wel een half jaar denk ik, misschien zelfs nog langer. Twee weken geleden kwam ik hem weer tegen in mijn kamer en toen heb ik dit heerlijke parfum weer herontdekt.

Gelukkig stonden de geurnoten vermeld op de website van Scotch&Soda want ik kon er niet precies de vinger op leggen.

Dit is wat Scotch en Soda over Barfly zegt:

Barfly is de eigen geur van Scotch & Soda. Net als onze kleding heeft dit parfum zijn eigen karakter en zit vol details. Met frisse hoofdtonen van citroenkruid, middentonen van lavendel en jasmijn, en tonen van sandelhout, muskus en Madagaskar-vanille is Barfly een intense, maar simpele geur.

Voor 50ml parfum betaal je €39,00 een prima prijs vind ik zelf.

image-2015-05-28(1)

De geur is eerst heel warm maar hoe langer je hem op hebt hoe frisser hij wordt, ik denk dat dan de geur van het citroenkruid en de lavendel heel erg naar voren komt.

Het is een hele veelzijdige geur die goed blijft hangen, ook belangrijk natuurlijk.

Er staat nergens aangegeven of het een geur voor dames of voor heren is dus ik heb hem bij deze gebombardeerd tot uniseks luchtje. Het kan echt voor beide geslachten, het zit er een beetje tussenin als je snapt wat ik bedoel.

image-2015-05-28(4)

Ik kan jullie echt aanraden om de Scotch&Soda eens binnen te lopen en dan even goed ruiken. Vaak is dit niet eens nodig want de geur komt je al tegemoet, het is een hele lekkere mysterieuze geur.

Zoals jullie kunnen merken ben ik weer enthousiast, het is echt een aanrader en ook super leuk om cadeau te geven (en te krijgen).

Hebben jullie wel eens van deze geur gehoord?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply