Random

Burberry – Bright Poppy

21 februari 2015
image-2015-02-20(23)

Op Facebook zag ik een plaatje langskomen van een Cara Delevigne met een enorm mooie Burberry lipstick op. Ik ging langs de Douglas in de hoop dat ze daar Burberry make-up verkochten maar dat was helaas niet zo. Echter verkochten ze wél in de Douglas filialen van Laren en Amsterdam Burberry make-up.

Ondertussen had het meisje van de Douglas uitgevonden om welke kleur het ging en belde ze naar Laren, daar hadden ze er nog één die ze wel wilden opsturen.

Dolgelukkig dat ik was, ik heb gewoon de laatste Burberry Bright Poppy die in Nederland bij de Douglas verkrijgbaar was!

Hij is vast en zeker nog wel op internet te verkrijgen en daarom review ik hem vandaag voor jullie.

image-2015-02-20(19)

De verpakking van deze lipstick is echt prachtig, ze hebben het Burberry motief in de huls gedrukt. Je ziet het alleen in het goede licht, heel lastig om te fotograferen maar het is gelukt!

In de huls zit een soort van magneetje waardoor je dit motiefje altijd aan de voorkant krijgt, aan de zijkant zitten namelijk andere motiefjes, hartstikke handig.

image-2015-02-20(23)

Wauw wat ziet deze lipstick er mooi uit! Het is de kleur 311 Bright Poppy. Een diepe bordeaux rode kleur.

image-2015-02-20(25)

Ik kon niet wachten om hem te testen, dat begrijpen jullie natuurlijk wel!

Eerst heb ik hem geswatcht op mijn hand, op onderstaande foto ben ik er twee keer overheen gegaan.

image-2015-02-20(26)

De pigmentatie is heel goed en de lippenstift dekt super. Het is een semi matte lippenstift, mijn persoonlijke favoriete lippenstift. Hij brengt makkelijk aan en glijdt over je lippen, droogt mat op en blijft gedurende de hele dag super goed zitten.

image-2015-02-20(32)

Bright is de kleur zeker, hij knalt van mijn lippen af! De bovenstaande foto heb ik gemaakt meteen nadat ik de lippenstift heb aangebracht, je ziet het nog een klein beetje glanzen. Hoe langer je de lippenstift op heb, hoe matter hij eigenlijk wordt. Op onderstaande foto’s kan je dat al een beetje zien.

image-2015-02-20(30)

image-2015-02-20(28)

image-2015-02-20(31)

Wauw, ik ben echt onder de indruk van de houdbaarheid van deze lipstick, hij blijft echt prima zitten en een maaltijd, kopjes thee en nog wat drankjes overleeft hij zeker.

Sorry voor de overload aan selfie’s haha. Ik ben gewoon zó blij met deze lipstick en ik wilde hem super goed reviewen.

Het is echt een prachtexemplaar en ik ben er ontzettend blij mee.

Wat vinden jullie ervan? Laat je mening achter in de comments!

Waren jullie al bekend met Burberry make-up?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply