Beauty

Catrice – Camouflage Cream

14 januari 2015

Vorige week hebben jullie mijn favoriete foundation voorbij kunnen zien komen in een review, daarom is het deze week tijd voor mijn favoriete concealer! Dit is weer typisch om te laten zien: een budgetproduct dat tot mijn favorieten behoort, budget betekent zeker niet slecht! Deze concealer kost slechts €2,99 en de dekking is echt gé-wél-dig.

image-2015-01-14

We hebben het hier over de camouflage cream van Catrice. Zoals jullie zien zit het in een klein potje, lekker compact en makkelijk om mee te nemen. Je moet het dopje eraf draaien wat ik in principe een handige constructie vind. Je hebt ook zulke potjes van andere merken met een klik-dekseltje, het nadeel hiervan is dat het dekseltje af kan breken en je het potje niet meer dicht kan doen.

image-2015-01-14(1)

Over naar het product zelf. Ik heb de kleur 020 light beige, dit is de perfecte kleur voor mijn huid. De camouflage cream is te verkrijgen in 3 tinten. Het is een compacte concealer, ik heb ook wel vloeibare concealers gehad maar compact blijft toch mijn voorkeur houden.

De dekking van dit product is echt geweldig! Je kan er serieus alle vlekjes, plekjes en onzuiverheden mee verbergen zonder dat je je gezicht helemaal dicht hoeft te plamuren, een klein beetje van dit product is al voldoende!

Verder gaat dit product bij mij niet in de lijntjes zitten en blijft hij de hele dag gewoon op z’n plek! Ik poeder mijn gezicht altijd wel even af met een transparante poeder, zo blijft mijn make-up nog langer goed zitten.

De concealer is verder heel gemakkelijk aan te brengen en smeert goed uit, je hoeft maar een heel klein beetje te gebruiken je kunt dus heel lang met een potje doen.

Kortom, ik ben helemaal tevreden! Ik gebruik deze concealer nu al zo’n 2 jaar, natuurlijk heb ik in de tussentijd wel andere merken geprobeerd, maar elke keer viel ik weer terug op Catrice. Dit is mijn echte budget-topper.

image-2015-01-14(2)

Ik heb ook nog een paar tips over hoe je concealer het beste kan aanbrengen.

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat je eerst je foundation aan moet brengen en daarna je concealer. Hoe verleidelijk het ook is om eerst je oneffenheden te camoufleren, doe dit pas na de foundation! De foundation dekt namelijk van zichzelf ook al, zo hoef jij minder product op te brengen en krijg je geen pannekoek-effect.

Ik breng zelf altijd een beetje concealer aan onder mijn ogen, op deze plek breng je concealer aan door middel van deppende bewegingen, als je wel eens make-up tutorials op Youtube hebt gekeken dan weet je dit natuurlijk al. Als je dit nog niet hebt gedaan dan kan ik je het echt aanraden om eens te gaan bekijken.

Tips die ik op youtube heb gezien: deze tips komen onder andere van Michelle Phan en Nikkie Tutorials
Als je lippenstift aanbrengt gaat het natuurlijk nooit helemaal perfect, de randjes zijn nooit perfect strak. Hoe krijg je dit nou wel voor elkaar? Pak een vloeibare concealer en een kwastje en breng een randje concealer rondom je lippen aan. Blend dit goed naar buiten uit en voila: perfect strakke lippenstift.

Dit trucje kan je ook voor je wenkbrauwen doen, het werkt eigenlijk precies hetzelfde: teken eerst je wenkbrauwen bij, pak een vloeibare concealer en een kwastje en breng een randje concealer rondom je wenkbrauw aan. Super strakke wenkbrauwen gegarandeerd.

Wat vinden jullie van de camouflage cream van Catrice?

Laat het me weten!

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply