Beauty

Catrice – Pure Shimmer Highlighter

28 februari 2015

Ik was ontzettend blij toen ik de Nude Purism collectie van Catrice in de kruidvat schappen aantrof. Ik was namelijk al op de hoogte van deze collectie en wist dat er een prachtige highlighter in zou zitten. En tsja, ik ben dol op highlighters! Vandaag review ik hem voor jullie.

image-2015-02-28

Het doosje is echt prachtig vorm gegeven. Het doosje is heel minimalistisch, van plastic gemaakt, klapt makkelijk open en beschermt de highlighter goed.

De highlighter zelf is echter nóg mooier, de kleine zeshoekjes doen me denken aan een honingraat met reliëf, sommige hoekjes steken een beetje uit en andere hoekjes gaan weer naar beneden.

image-2015-02-28(1)

Op bovenstaande foto kan je het reliëf goed zien. Ik vind dat mede hierdoor de highlighter er heel duur uitziet. Maar hij kost slechts €4,59.. echt een spotprijsje als je het mij vraagt.

Dit is was Catrice zelf over het product zegt:
Couture voor de huid. De mooiste (under)statement van deze editie is een lust voor het oog: de Pure Shimmer Highlighter. Het aantrekkelijke 3D relief van de ultrazachte, geperste poeder is als een zacht glinsterende honingraat. Subtiele nudetinten en lichtreflecterende pigmenten voor subtiele highlights op het gezicht en de neklijn. 

image-2015-02-28(6)

De highlighter lijkt in het doosje een nude kleur te hebben en een mooie parelmoer glans. Komt dit net zo mooi over op je gezicht? We gaan het testen.

image-2015-02-28(7)Het pi

Het pigment is super! Het product geeft lekker makkelijk af en de parelmoer glans is goed terug te zien. De kleur vind ik echter anders op mijn vinger, iets lichter, een beetje wittig zelfs.

Ik heb dit product ook op mijn pols geswatcht alleen dat is niet heel duidelijk te zien. Dat is het nadeel aan het reviewen van dit soort producten, het is ontzettend moeilijk om het effect vast te leggen.

image-2015-02-28(8)

Ook heb ik het product op mijn gezicht getest en het effect is echt prachtig! Een hele mooie zachte shimmer die je gezicht nét die extra glow geeft. Precies wat ik van een goede highlighter verwacht!

image-2015-02-28(10)

image-2015-02-28(9)

Ik ben echt ontzettend blij met deze highlighter! Hij brengt makkelijk aan en heeft een prachtige shimmer. Ben je op zoek naar deze highlighter? Dan kan ik hem zeker aanraden! Wees alleen wel snel, het is namelijk een limited edition!

Catrice – Pure Shimmer Highlighter
Nu verkrijgbaar bij Kruidvat filialen.

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Fleur 28 februari 2015 at 20:25

    Wauw, het is zeker een mooie highlighter! De verpakking is echt prachtig ook erg leuk met dat reliëf enzo :).

    • Reply Marloes 28 februari 2015 at 20:45

      Ja echt een aanrader! Leuk dat je reageert Fleur 🙂

    Leave a Reply