Beauty

Dark lips & Lace

28 mei 2015

Eigenlijk draag ik de laatste tijd elke dag lippenstift het liefst zo fel mogelijk, knalrood, felroze of een vrolijk koraalkleurtje. Totdat ik mijn Burberry Bright Poppy lipstick weer zag staan .. mijn allermooiste lippenstift die gewoon ergens stond te wachten tot het weer herfst werd en ik hem weer zou gaan gebruiken. Daar moest ik verandering in gaan brengen.

image-2015-05-27(1)

Ik kwam op het idee om deze bordeaux lipstick te combineren met een wit soort van blouseje met kant om het geheel iets luchtiger te maken. Als ik deze lipstick met veel zwart had gedragen zou het niet mooi zijn geweest, zo zou er een heel hard effect ontstaan.

De laatste tijd ben ik veel online aan het kijken voor play/jumpsuits en ik denk dat een donkere lippenstift bij een witte playsuit ook heel erg mooi staat. Nu mijn vakantiegeld binnen is krijg ik echt de kriebels om een hele nieuwe zomergarderobe aan te schaffen haha, misschien niet zo handig aangezien ik nog een vakantie moet boeken.

image-2015-05-27

Natuurlijk valt het weer nu nog best tegen en misschien is dat ook wel de reden dat ik sneller naar een donkere lipstick grijp … toch vind ik het gewoon prima kunnen, ook als het wél lekker weer is

Side fact: ik las vandaag dat het een hele warme zomer gaat worden! Heerlijk! Maar a.u.b. even wachten met de zon tot de tentamens over zijn natuurlijk.

image-2015-02-20(24)

De lipstick die ik hier draag, de Burberry Bright Poppy, is echt mijn favoriete en mooiste lipstick. De review kan je hier lezen: Burberry Bright Poppy

Nu ik dit aan het typen ben realiseer ik me dat ik van de winter een artikel heb geschreven over dat pastel kleurtjes in de winter ook prima kunnen, ik draai de trends volgens mij helemaal om haha. Moet kunnen!

Hoe denken jullie over donkere lipstick in de zomer? En zijn jullie ook niet zo van de trends?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply