Lifestyle

DIY – Kalender

29 december 2014

De kerstdagen zijn weer voorbij en het nieuwe jaar ligt om de hoek, heb je vakantie en weet je even niet zo goed wat je moet doen? Dan heb ik vandaag een leuke DIY voor jullie, namelijk: maak zelf een kalender!

De inspiratie heb ik opgedaan op pinterest door deze foto:

thuis2

Deze kalender vond ik er zo mooi uitzien dat ik er spontaan creatief van werd.

Wat heb je nodig?

  • Een clipboard of iets anders waaraan je de papiertjes op kan hangen, je kan met een perforator ook in elke boven hoek een gaatje maken en de kalender met een mooi lint aan elkaar maken.
  • 12 velletjes A4 papier
  • Potloden, kleurpotloden, stiften, glitters, alles waar jij vrolijk van wordt.

Als je über creatief bent kan je de hele kalender natuurlijk zelf gaan tekenen, je kan ook mooie plaatjes op internet opzoeken van elke maand, of leuke foto’s die je zelf op je computer hebt staan, deze uitprinten en hier de maand bij tekenen.

Ik ben zelf begonnen met mijn kalender maar heb nog niet de tijd gehad om hem af te maken.

Januari heb ik in ieder geval af!

image-2014-12-27(1)

Ik heb voor jullie nog wat pinterest inspiratie op een rijtje gezet om ideeën op te doen.

kalender

Deze kalender is op de computer gemaakt, het bewijs dat het niet moeilijk is en niet veel werk is om wel een mooie kalender te maken!

kalender1

Dit is echt een super minimalistische kalender en ik denk de makkelijkste om te maken! Om er iets meer creativiteit in te gooien kan je er nog wat bloemen bij tekenen of deze kalender wat kleur geven.

kalender3

Deze vind ik zelf heel erg mooi, hij is minimalistisch maar niet superstrak. Door het niet zo strakke lettertype ziet deze kalender er iets vrolijker uit. Hier kan je natuurlijk ook je creativiteit in kwijt! Teken boven in de hoek bijvoorbeeld een kolibrie en daaromheen allemaal verschillende kleurige bloemen.

Ik ga mijn kalender zeker afmaken, zodra hij af is zal ik er foto’s van posten op instagram. Als je op de hoogte wil blijven kan je me op dit account volgen: @xBeautypolice

Gaan jullie ook aan de slag om zelf een kalender te maken?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply