Beauty Food&Drinks

Get fit! – Raspberry Coconut

26 mei 2016

Het schooljaar zit er bijna op en de zomer komt steeds dichterbij (al is dat niet aan het weer te zien). Tijd om weer een beetje fit te worden!

Omdat ik deze zomer een lange reis ga maken vind ik het belangrijk dat ik fit ben. Gewoon goed in conditie om veel leuke dingen te kunnen ondernemen, hierbij moet je denken aan surfen, duiken, zwemmen, vulkanen beklimmen etcetera. Ik ben al een tijdje weer aan het sporten maar een gezond voedingspatroon mag natuurlijk ook niet ontbreken!

Over het algemeen ben ik best veel bezig met voeding, maar niet té veel. Het is denk ik ook heel belangrijk om af en toe te cheaten om je gezonde patroon vast te kunnen houden. Het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Mijn dag begin ik meestal met een shake, veel vers fruit, (een plantaardige variant op) yoghurt, (een plantaardige variant op) melk, en havermout. Heel erg lekker, gezond én vullend.

image-2016-05-26

Vandaag heb ik een super zomerse shake gemaakt met onder andere zomerfruit en de Coconut Original drink van Alpro.

Wat gaat hier allemaal in?

Variatietip: Mocht je deze shake als ontbijt willen nemen dan kan je er ook nog havermout aan toevoegen om het extra vullend te maken.

  • Havermout

Enorm simpel maar zó lekker.

image-2016-05-26(2)

 

image-2016-05-26(4)

Wat doe jij om fit te worden voor de zomer?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply