Fashion

Herfst – outfit of the day #1

27 september 2014

Eindelijk kunnen we weer laagjes dragen en ook de accessoires mogen weer uit de kast worden gehaald! Wat mag er dit seizoen niet ontbreken in jou kast? Ik laat in deze outfit of the day zien wat mijn herfst essentials zijn.

De hoed heeft een comeback gemaakt and I love it! Ik ben meteen naar de winkel gerend en heb er eentje aangeschaft, het enige nadeel is dat hij bij het lopen en fietsen afwaait haha.

image-2014-09-27(1)

Deze hoed is gemaakt van 100% wol wat hem lekker warm maakt, ideaal wanneer het weer wat kouder wordt! Ik heb deze hoed gekocht bij de H&M voor €19,99

image-2014-09-27(4)

De broek die ik vandaag draag is zo comfy! Echt ideaal om thuis lekker mee op de bank te hangen maar je kan er ook prima de deur mee uit en er toch fashionable uitzien. Ik draag hier een simpel T-shirt op omdat het vandaag best warm is, maar met echt herfstig weer kan je deze broek heel goed combineren met een blazer of een gebreid vest. Deze broek heb ik gekocht bij de H&M voor €14,99.

image-2014-09-27(6)

Deze schoenen lopen zo geweldig en ze mogen naar mijn mening ook echt niet ontbreken in je kast dit najaar, de chunky boots zijn helemaal terug van weg geweest! Ik heb deze schoenen vorig najaar gekocht bij New Look voor volgens mij ongeveer €30,00

Wat vinden jullie van mijn look vandaag?

Liefs,

Marloes

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply