Lifestyle

Het concert – Kina Grannis

6 november 2014
image-2014-11-06(12)

Gisteren was het dan eindelijk zover, het concert van Kina Grannis. Het was echt onbeschrijfelijk mooi. Toch heb ik er over proberen te schrijven in deze blogpost van vandaag. Lees snel verder voor filmpjes en foto’s!

Rosa (mijn huisgenoot) en ik zijn gister afgereisd van het hoge noorden naar Amsterdam om naar het concert van Kina Grannis te gaan. Maar eerst hebben we uitgebreid geluncht en hebben we geshopt. Ja ja, Amsterdam is gewoon een hele goede shopstad, daar konden wij niet omheen en we waren daarom een soort van verplicht om kleding te kopen.

Ook hebben we de nieuwe winkel & Other Stories bezocht, in het buitenland heel populair en nu eindelijk in Nederland! Binnenkort komt er een post online over deze winkel, want de winkel was heel erg leuk.

Nu zijn jullie natuurlijk heel erg benieuwd naar het daadwerkelijke concert!

Het concert was in de Melkweg, natuurlijk zijn wij vrouwen heel erg goed in kaartlezen dus met google maps kwamen we er niet uit. Na het 3x gevraagd te hebben (en 2x de verkeerde kant op te zijn gewezen) hebben we het gelukkig gevonden. Er stond al een behoorlijke rij, na een half uur in die rij te hebben gewacht kwamen we erachter dat die rij niet voor Kina Grannis bedoeld was maar voor George Ezra, bummer.

image-2014-11-06(1)

Het voorprogramma bestond uit een act van Imaginary Future, ook wel de man van Kina Grannis. Hij kan heel zuiver zingen, iedereen was er compleet stil van. Tussendoor kon hij ook heel goed droge grapjes maken.

Ik heb een filmpje gemaakt van mijn favoriete nummer waarvan je de originele clip in deze blogpost terug kan vinden: fire escape

image-2014-11-06(2)

Dit is hem dan, Imaginary Future, zijn echte naam is Jesse.

image-2014-11-06(3)

Voor als jullie hem willen opzoeken, hij heeft een Youtube account, facebook en instagram. Ohja en ook twitter, hij heet Imaginarytweets

En toen kwam het moment! Kina Grannis, met band! Dit is de eerste keer dat ze haar band meenam naar Europa en daar waren wij heel blij mee, want de band was echt geweldig. Tussen de nummers door vermaakten de drummer en de toetsenist het publiek met leuke acts, onder andere een rap. Het publiek lag echt dubbel op een positieve manier.

image-2014-11-06(12)

Het was heel toevallig, omdat Kina heel veel nummers heeft geschreven maar mijn lievelingsnummers kwamen allemaal aan bod. Zelfs mijn favoriete cover. Wow!

image-2014-11-06(6)

Een heel leuke verrassing was dat Kina haar zusje Emi had meegenomen. Ze zongen samen een heel mooi liedje.

image-2014-11-06(9)

Tussen het zingen door haalde Kina 3 meiden op het podium die een liedje met haar mee mochten zingen, beantwoordde ze vragen uit een Q&A box waar je voor het concert begon een briefje met je vraag in kon stoppen en zong ze de cover waarop het meeste gestemd was.

De sfeer was echt geweldig. Omdat het zo’n klein zaaltje was, was het heel gemoedelijk en gezellig. Echt totaal anders dan een supergroot concert in de arena. Er stond geen bewaking tussen de artiest en het publiek, wat het ook persoonlijker maakte. Kina maakte grapjes met het publiek en stelde vragen. Het publiek was verder heel stil tijdens de nummers (of ze stonden mee te zingen). Je kon goed zien dat het allemaal echte fans waren. Dit alles maakte de sfeer ontzettend leuk. Echt leuk om een keer meegemaakt te hebben!

Ik hoop dat jullie mijn favoriete artiest ook leuk vinden! Je kan haar muziek checken op Youtube.

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nele van Hout 7 november 2014 at 17:16

  Aaww wat super! Kan écht niet wachten tot volgende week zondag ,dan ga ik haar weer live zien ^_^

  • Reply Marloes 11 november 2014 at 21:02

   Hahah, ik ben stiekem zo jaloers dat jij nog mag! Ik heb het al gehad.. wel hele mooie foto’s en filmpjes aan over gehouden gelukkig! Heel veel plezier
   Liefs!

  Leave a Reply