Beauty

HOLY GRAIL – Mijn favoriete dagcrème

12 juli 2015

Het kan best lastig zijn om de perfecte dagcrème voor je huid te vinden. Zo ook voor mij, ik heb zelf een vrij droge huid dus ik heb een voedende crème nodig die niet vettig is, het liefst met SPF en eentje die mat opdroogt in verband met mijn make-up die ik over mijn dagcrème aanbreng. Om een crème te vinden die aan al mijn eisen voldeed heb ik een hele zoektocht af moeten leggen, maar ik kan jullie vertellen: ik heb hem eindelijk gevonden!

image-2015-07-12

Het beste is natuurlijk om één lijn producten aan te schaffen met een dagcrème erin zodat de werkende stoffen op elkaar afgestemd zijn maar dit is niet altijd mogelijk zo ook niet voor mij. Ik ben namelijk student en het is niet te doen om een hele lijn aan te schaffen, dit is simpelweg té duur en ik heb het er niet voor over. Ook ben ik van mening dat mijn 20-jarige huid dit nog niet nodig heeft (ik weet dat de meningen hier over verschillen).

Nu over naar mijn holy grail!

image-2015-07-12(1)

Het is de Hydra Face Cream van Zarqa, ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit van dit merk had gehoord en in eerste instantie vrij sceptisch was maar toen ik dit product eenmaal in gebruik nam was ik verkocht! Wat een heerlijke spul!

Dit is wat Zarqa over dit deze crème zegt:

Deze crème bevat een 24-uur hydratatie complex en is ideaal voor de verzorging van de gevoelige, vochtarme huid. Heeft een beschermende werking tegen de negatieve invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV A en B straling. De mineralen uit de Dode Zee, het natuurlijk hydrateringscomplex, Sheabutter, Allantoine, Macadamia olie en Vitamine E werken vochtregulerend, verzachtend en voedend voor de huid.

image-2015-07-12(2)

Deze crème zit bomvol werkende stoffen en bevat geen parfum of conserveringsmiddelen, wat wil je nog meer? Nou, er zijn nog veel meer pluspunten! Deze crème droogt mat op, is zuinig in gebruik, geeft je een totaal niet vettig of plakkerig maar juist fris gevoel én bevat SPF.

image-2015-07-12(3)

Zelf gebruik ik de Hydra Face Cream nu zo’n 2 maanden en ik kan ook zeggen dat mijn huid er daadwerkelijk beter van is geworden, ik heb geen last meer droge trekkerige plekjes.

Over all ben ik dus super tevreden en kan ik deze dagcrème zeker aanbevelen!

De Zarqa Hydra Face Cream is online te koop en ook bij de Tuinen en DA drogist, hier betaal je rond de 15 euro voor.

Wat is jullie holy grail op het gebied van skincare?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply