Lifestyle

I’m back!

14 april 2015

Zo, na ongeveer twee weken niks meer gepost te hebben wordt het tijd voor een update. Er is in mijn persoonlijke leven best wat gebeurt en ik had natuurlijk tentamens waaronder Staatsrecht 1, mijn laatste propedeuse vak dat ik moest halen. And .. I did.

Ik ben ontzettend trots op mezelf, al vind ik het best raar klinken als ik het zo typ. Ik heb de afgelopen periode zo ontzettend hard gewerkt om dat tentamen te halen en ik heb hem gewoon heel erg dik gehaald, van de 40 vragen heb ik er 4 fout, dat is netjes toch?

Daarom heb ik het gisteren even goed gevierd met wat vrienden en het was super gezellig! Wat was ik daar aan toe zeg.

Verder een update voor jullie omtrent Beautypolice, ik ga vanaf nu gewoon weer elke dag een artikel schrijven en dat blijf ik ook doen want ik vind bloggen gewoon ontzettend leuk. Wel wil ik wat veranderingen gaan aanbrengen aan mijn blog, ik merk, nu ik meer dan een half jaar bezig ben, dat ik alleen beauty te beperkt vind. Soms is het zo moeilijk om een leuk beauty gerelateerd artikel te schrijven, want overal is bijna al over geschreven en ik wil uniek blijven. Het heeft voor mij veel minder waarde als ik bijvoorbeeld een review schrijf over een product waar al 20 andere beautybloggers een review over hebben geschreven. Ik wil een toegevoegde waarde hebben op het internet, snap je?

Dus ik wil me meer gaan richten op een aantal punten, waaronder mijn studie. Ik studeer nu rechten aan de rijksuniversiteit Groningen waar ik twee afstudeerrichtingen volg namelijk Nederlands recht, dit is eigenlijk het traditionele recht, en IT-recht, een meer computer-technisch gerichte afstudeerrichting. Met deze laatste richting wil ik wat meer doen op mijn blog, hoe ik dit wil gaan invullen weet ik nog niet precies maar ik beloof jullie dat er snel genoeg wat IT-recht gerichts online zal komen.

Verder weten de mensen die me volgen dat ik een enorme foodie ben, ik ben dol op koken en probeer zo gezond, en tegelijkertijd lekker, te eten. Daarom ben ik ook allerlei dingen aan het uitproberen op dit gebied. Het lijkt me echt leuk om naast de shake van de week nóg meer food te gaan posten. Misschien skip ik de shake van de week wel, post ik gewoon af en toe een shake en daarnaast allemaal tips en tricks voor een healthy lifestyle. Wat vinden jullie?

Ook ben ik natuurlijk een studentje en ik maak regelmatig gekke dingen mee en ik denk dat sommige studentenverhalen gewoon hartstikke leuk zijn om te delen!

Voor de mensen die hier speciaal voor beauty kwamen, don’t worry! Ik blijf gewoon beauty posten, maar niet meer op dagelijkse basis en ik wil proberen om de meeste beautyposts zo origineel mogelijk te maken.

Na dit verhaaltje snappen jullie wel dat de naam Beautypolice niet zo heel goed meer bij mijn blog past. Daarom wil ik ook over op een andere naam die alles dekt, dus zowel beauty, food, rechten en het studentenleven. Verder moet de naam makkelijk in te typen zijn in de zoekbalk en origineel zijn. Dat is nogal een opgave! Voordat ik switch van naam wil ik dé perfecte naam hebben gevonden dus het blijft nog wel even Beautypolice.nl totdat ik het helemaal zeker weet.

Graag roep ik jullie hulp in om een naam voor me te verzinnen, hebben jullie wat leuks bedacht? Mail me dan! Info@beautypolice.nl

Ik merk dat mijn blog echt naar mij om begint te vormen en daar ben ik heel blij mee, vorig jaar begon ik en dacht ik dat deze blog helemaal ‘mij’ was maar dat was eigenlijk helemaal niet zo, het bleef allemaal vrij oppervlakkig. Naarmate ik mijn blog langer had begon ik me te realiseren dat ik blog omdat ik het leuk vind en dat het niet leuk is om geen inspiratie voor de artikels te hebben omdat je naam bepaalde onderwerpen niet dekt. Binnenkort is deze blog helemaal mij en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe look bij, ik ga er hard aan werken zodat jullie snel resultaat kunnen zien.

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply