Lifestyle

Innerbeauty | Pfeiffer

29 augustus 2015

Al een tijdje voel ik me niet zo fit, het begon zo’n 2 weken geleden met ernstige koorts. Ik had net de introweek in Groningen erop zitten en dacht, ach joh, ik heb gewoon iets teveel gefeest, dit gaat vanzelf wel weer over.

Ik bleef ondanks dat ik ziek was gewoon werken en voordat ik het wist zat ik al in Barcelona. Hier heb ik echt een geweldige tijd gehad maar ik voelde me nog steeds niet helemaal goed en kreeg problemen met vocht en rare bulten in mijn nek … (achteraf opgezette lymfeklieren)

Op bovenstaande foto, gemaakt in Barcelona, kunnen de mensen die me goed kennen het vast wel zien: ik zie er zeker niet topfit uit.

Afgelopen donderdag bracht ik daarom een bezoekje aan de dokter en ze vertelde me dat het beter was om even bloed te gaan prikken. Dit heb ik meteen gedaan.

Gisterochtend belde ik de assistente om te horen of er al meer bekend was, ik kreeg te horen dat mijn bloedwaarden afweken en dat de dokter moest overleggen met een specialist in het ziekenhuis voordat ze me meer konden vertellen. S’ middags werd ik gebeld, het ging waarschijnlijk om een virale infectie, meer konden ze eigenlijk nog niet zeggen omdat er nog meer resultaten binnen zouden moeten komen.

‘S avonds rond 9 uur werd ik gebeld door de dokter, ze kreeg de resultaten net binnen en wilde me niet het hele weekend in onzekerheid laten zitten. Super fijn dat ze dit deed. Ze vertelde me dat ik de ziekte van Pfeiffer heb en dat het niet goed zit met mijn witte bloedcellen en lever.

Shit.

Nu moet ik wel zeggen dat het veel erger had kunnen zijn, ik zat al met rampscenario’s in mijn hoofd, je gaat op zo’n moment toch gekke dingen denken. Pfeiffer gaat wel weer over, ik moet gewoon voldoende rust pakken en echt even naar mijn lichaam luisteren.

Het gekke is dat ik me eigenlijk niet heel moe voel en het idee heb dat ik mijn dagelijkse dingen echt prima kan doen. Ik wil daarom ook proberen zoveel mogelijk mijn normale dingen te blijven doen dus gewoon werken, naar school gaan en mijn blog bijhouden. Natuurlijk moet ik daarnaast wel rustig aandoen, want mijn bloedlab zag er echt niet goed uit volgens de dokter.

Mocht ik echt heel erg moe worden dan ga ik prioriteiten stellen en dan komt mijn blog niet op de eerste plaats. Ik hoop dat jullie dit begrijpen, maar zover zijn we gelukkig nog niet.

Zo, dit was dus even een update over mijn persoonlijke situatie, het is niet heel fijn maar ik sleep me er wel doorheen!

Heb jij pfeiffer gehad? Hoe ging je hiermee om?

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Blog & Beauty 29 augustus 2015 at 20:59

    Wat een verhaal zeg, wow! Dan schrik je wel ja. Gelukkig is het niet één van de rampscenario’s die je in je hoofd had. Hoe dan ook wens ik je sterkte en beterschap, luister vooral naar je lichaam. Ik kan je geen tips geven hoe je er mee om moet gaan. Ik ken jou niet, maar vind je op bovenstaande foto een knappe verschijning. Xxx

  • Leave a Reply