Beauty

It’s all about the hair

16 juli 2015

Gisteren bracht ik weer eens een bezoekje aan de kapper, niet om mijn haren te knippen maar om ze te kleuren! Ik had een mooie foto op instagram voorbij zien komen en deze had ik meegenomen naar de kapper zodat ze een idee kregen over hoe ik mijn haar graag wilde.

Eerst keken ze naar mijn eigen haar en gaven een eerlijk oordeel: precies zoals op het plaatje zou het niet worden, dit zou simpelweg niet mooi bij mij staan. Wel konden ze iets creëren dat er erg op leek.

Ik liet het helemaal over aan de kappers, zij hebben er immers verstand van.

Om jullie een goed beeld te geven van voor en na het verven heb ik de voor en na foto’s op een rijtje gezet.

Voor het verven

image-2015-07-16

image-2015-07-16(1)

image-2015-07-16(2)

Mijn haar werd door de zon steeds lichter en lichter, heel veel meiden zouden hier blij mee zijn maar ik vind bruin eigenlijk veel mooier!

Om toch mijn eigen haar te laten ‘doorschemeren’ heb ik ervoor gekozen de punten mijn eigen kleur te laten. Door een balayage techniek toe te passen hebben de kappers ervoor gezorgd dat de bruine kleur mooi overliep in mijn eigen haarkleur.

image-2015-07-16(3)

Ze waren er maar druk mee en hebben ervoor gezorgd dat ik na 2,5 uur te hebben gezeten weer met prachtig haar naar buiten liep!

Na het verven

image-2015-07-16(4)

Er is gewerkt met een spoeling van L’óreal richesse, de donkere kleur vervaagt dus langzaam om uitgroei (zoveel mogelijk) te voorkomen. Ik vind het namelijk heel leuk om mijn haar te kleuren maar zou het heel vervelend vinden om elke keer terug te moeten gaan om mijn uitgroei bij te werken.

image-2015-07-16(5)

 

Mijn haar is geverfd bij La Coupe kappers in Deventer

Wat vinden jullie van mijn nieuwe coupe?

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply