Random

Keep calm cause it’s my 20th birthday!

20 december 2014
image-2014-12-20(3)

20!? Ik heb de tig! Whut? Ja, ik moet er ook nog even aan wennen maar t’is echt waar! Dit is zó cliché, maar wat is de tijd omgevlogen! Ik weet nog dat ik voor het eerst naar de middelbare school ging toen ik 12 was .. dat vond ik al heel wat, toen kwam 16, ook weer een mijlpaal, 18 kon ook nog wel maar 20 klinkt echt oud. Ik denk dat ik er gewoon nog even aan moet wennen

birthday

Gisteravond heb ik mijn verjaardag goed ingeluid, ik heb namelijk een super gezellig feestje gegeven in Groningen en vandaag ga ik naar de kerstmarkt in Münster! Een drukke, maar hele gezellige dag dus.

Taart bakken vind ik altijd super leuk maar ik had niet zo heel veel tijd deze week, daarom heb ik carrotcupcakes gemaakt met een lekkere topping en ze vielen heel goed in de smaak! Aan het eind van de avond was alles op!

image-2014-12-20(1)

Ik moet zeggen dat ik een heel druk jaar achter de rug heb maar dat is alleen maar goed toch? Ik ben druk met mijn studie, heb een gezellig huis in Groningen, een lief vriendje in Deventer en twee hele leuke baantjes, wat wil je nog meer? Vandaag is dan toch zo’n dag dat je je dat allemaal gaat realiseren en daar ben ik heel gelukkig mee!

Ik ben blij dat mijn lieve vrienden dit met mij wilden vieren en daarom hebben we er een goed feestje van gemaakt en ik heb mijn polaroid camera voor het eerst goed kunnen testen!

image-2014-12-20

Ik vind de foto’s zelf echt heel erg leuk geworden wat vinden jullie?

Mijn vrienden kennen me echt goed en dat is te zien aan de cadeautjes die ik heb gekregen! Wat ben ik verwend met allemaal super leuke dingen! Ik ga binnenkort een blog schrijven over wat ik allemaal heb gekregen.

Maar eerst ga ik lekker genieten van mijn dagje in Münster, hele fijne dag allemaal!

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply