Lifestyle

Let’s get personal

7 december 2014

Ik ben nu al 4 maanden aan het bloggen, wat vliegt de tijd! Het bevalt me eigenlijk heel erg goed, jullie weten natuurlijk dat ik dagelijks een artikel post over beauty, fashion of lifestyle, meestal ben ik niet heel persoonlijk en ik denk dat het ook heel goed is dat ik niet te persoonlijke dingen op het wereld wijde web post, je weet immers nooit wat er mee gebeurt. Toch wil ik vandaag personal informatie met jullie delen. Zo komen jullie ook iets meer te weten over hoe ik in het dagelijks leven ben en wat ik allemaal doe!

Oké, let’s go!

Naast dat ik blog volg ik ook nog een studie, namelijk rechten. Ik zit nu in mijn 2e jaar en ik vind het hartstikke leuk al moet ik er wel hard voor werken. Sinds dit jaar ben ik een dubbele bachelor gaan doen. Ik heb gekozen voor twee richtingen binnen rechten namelijk recht & IT (informatie technologie) en Nederlands recht, dit is de klassieke vorm van het recht, de ‘standaard opleiding’ waar de meeste mensen voor kiezen. Dit betekent dat ik dus extra vakken heb. Ook heb ik mijn propedeuse vorig jaar op het nippertje niet gehaald, ik moet het vak staatsrecht dit jaar over doen en daar ben ik nu mee bezig, 21 januari heb ik daar een tentamen van! Nog een extra vak dus!

Super leuk allemaal, maar ook veel werk om al deze dingen te combineren en het is heel belangrijk dat ik mijn propedeuse vak haal omdat ik anders moet stoppen met mijn opleiding. Dit gaat natuurlijk niet gebeuren, want ik ga knallen! Maar toch legt het een extra druk op mijn schouders, dit zullen jullie wel begrijpen.

 

personal

 

Ook heb ik twee baantjes waar ik gemiddeld zo’n 15 uur per week aan kwijt ben, maar het werk vind ik echt heel erg leuk.

Hiernaast is het ook heel belangrijk om leuke dingen te doen en daarom tennis ik 1,5 uur in de week en ga ik regelmatig met vriendinnetjes koffie drinken in de stad. Ook vind ik het fijn om mijn vriend in het weekend weer te zien die in Utrecht studeert en daar ook een lekker druk leventje heeft.

Ik wilde in deze post laten weten dat ik het de komende periode ontzettend druk heb en mijn schouders er volledig onder wil zetten om mijn P te halen, ik zal zeker nog elke dag een blogpost posten maar het zal niet lukken om deze elke ochtend om 6:00 klaar te hebben zoals jullie gewend zijn. Soms verschijnen artikelen dus wat later op de dag.

Ook ben ik nu zo’n 4 maanden actief op Beautypolice en ik zou graag willen weten wat jullie ervan vinden! Wat zijn verbeterpunten? Ik werk heel hard om de kwaliteit van Beautypolice te verbeteren, ik maak in eerste instantie alleen maar foto’s met mijn Canon 60d camera met verschillende lenzen in verschillende situaties, ik ben me sinds ik ben begonnen met bloggen veel meer gaan interesseren voor fotografie. Als jullie hier nog tips over hebben hoor ik het graag! Vinden jullie de site toegankelijk genoeg en wat voor posts zouden jullie vaker willen zien? Of zijn er punten waar ik nog geen aandacht aan heb besteed waarom jullie graag een blogpost over willen zien?

Laat het me weten!

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Evelien 8 december 2014 at 15:20

    Wat een druk leven heb jij seg! Ik zou zeggen doe vooral waar je je goed bij voelt, je bent goed bezig!

    • Reply Marloes 19 december 2014 at 00:31

      Heel lief Evelien, dankjewel!

    Leave a Reply