Beauty

Life Hack | Multifunctionele Beautyproducten

31 juli 2015

Iedereen heeft er wel eens last van: een stukje maand over aan het einde van zijn geld. Zal je net zien dat precies op dat moment je dure blush op raakt en je geen geld hebt om een nieuwe te kopen. Gelukkig is dit simpel op te lossen zodat je het kopen van die nieuwe blush nog even uit kan stellen.

Lipstick als blush
Mocht je blush dan écht op zijn, niet getreurd! Probeer het eens met lipstick, dit werkt namelijk perfect als cream blush. Doe een beetje rozige/koraalachtige lipstick op je wangen en wrijf het voorzichtig maar wel goed uit. Zorg ervoor dat je niet teveel product gebruikt, dit zorgt namelijk voor vlekken.

Bodybutter als nagelriemolie/crème
Je doet al jaren met je favoriete lemony flutter van Lush en ineens is ‘ie op en je hebt geen Lush filiaal in de buurt. No worries, je kan prima bodybutter gebruiken, dit werkt ook lekker verzorgend.

Mascara als eyeliner
Hiervoor heb je wel een eyeliner kwastje nodig. Doop je kwastje in de mascara en trek er een lijntje mee boven je oog, misschien niet super handig maar het werkt best prima! Handig als je spontane plannen krijgt om toch even dat feestje te bezoeken en alleen maar een mascara in je tas hebt zitten (en een kwastje natuurlijk).

Oogschaduw als wenkbrauwpoeder
Dit deed ik vroeger zelf altijd als mijn wenkbrauwproduct op was maar bij mij werd het altijd een kliederbende, ik had namelijk nooit de goede kleur oogschaduw beschikbaar. Pas hier dus wel mee op, tenzij je als een clown rond wil lopen. Breng de oogschaduw lichtjes aan met een kwastje en ga er nog even doorheen met een spooly.

Oogschaduw als eyeliner
Maak je eyeliner kwastje een beetje nat, dip hem in je favoriete oogschaduw en trek er een lijntje mee boven je oog. Dit lijntje zal niet zo strak worden maar dat is juist mooi, je krijgt een blurred effect.

Het is super handig om deze trucjes te weten in geval van nood!

Heb jij wel eens een beautyproduct gebruikt om te multitasken?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply