Beauty

Lille shoplog

3 januari 2015

In Lille kan je ontzettend goed shoppen, naast het ontzettend grote winkelcentrum Euralille kan je in het oude centrum ook terecht voor leuke kleine boetiekjes en andere winkels. Ik heb me goed vermaakt! Vandaag deel ik met jullie wat ik allemaal heb gekocht.

Ten eerste kwam ik een winkel tegen waar ik zelf nog nooit eerder ben geweest, ik had al wel van deze winkel gehoord dus ik was benieuwd! De winkel waar ik het over heb is Brandy Melville. De kleding vond ik vrij simpel maar wel comfortabel, ik heb geen kleding gekocht maar wel sieraden! Ze hadden hele minimalistische sieraden, ik vind dit mooi in contrast met de grote statement kettingen die veel mensen dragen.

Leuk detail: de sieraden werden verpakt in een soort van papier uit een boek zoals op onderstaande foto’s is te zien.

image-2014-12-31(23)

Ten eerste kocht ik deze ring, het zou een knuckle ring moeten zijn maar ik draag hem als gewone ring omdat hij te groot is voor mijn knokkel, hier schuift hij gemakkelijk overheen. Het pijltje is heel simpel maar ook weer chique, ik vind hem leuk! Voor deze ring heb ik €4,00 betaald.

image-2014-12-31(24)

Onderstaande ketting is eigenlijk ook heel simpel maar dat maakt het juist weer klassiek, mooi in afwisseling met wat grotere sieraden. Voor deze ketting heb ik €6,00 betaald

image-2014-12-31(25)

Ook kocht ik een ketting met een driehoekje eraan, je kan hier verschillende betekenissen bij bedenken. Ik heb er niet een speciale betekenis voor, ik heb hem gewoon gekocht omdat ik hem mooi vond :). Voor deze ketting heb ik €5,00 betaald

image-2014-12-31(26)

image-2014-12-31(40)

Bioderma! Ik kan niet meer zonder dit micellaire water, ik heb al 4 flessen opgemaakt. Mijn laatste fles is bijna leeg en daarom was ik heel blij dat ik weer naar Frankrijk zou gaan! Bioderma is namelijk niet in Nederland te koop. Voor 2 flessen betaal je €18,00 en je doet ongeveer een half jaar met een fles.

image-2014-12-31(27)

Ook moest ik natuurlijk even naar Kiko, een budget make-up winkel met prima kwaliteit producten. Ik kocht uit de december collectie een highlighter, binnenkort komt hier een review van online!

image-2014-12-31(28)

Bij de Pimkie kocht ik een taille rok die lekker uitwaaiert voor €14,99 .

image-2014-12-31(29)

Ook heb ik bij Méert macarons gekocht, ik kan natuurlijk Frankrijk niet verlaten zonder een macaron te hebben gegeten, ik ben er zo dol op! Méert is een soort van La durée, morgen maak ik in een blogpost de vergelijking tussen Méert en La durée en zal ik jullie meer vertellen over deze patisseries.

image-2014-12-31(2)

Ook heb ik hele lekkere losse thee gekocht, het is zwarte thee met aroma’s van kaneel, appel, caramel en citroen.

image-2014-12-31(3)

Zoals jullie kunnen zien heb ik me aardig in weten te houden met shoppen, dit kwam omdat het vrij druk was in de winkels en ik voor andere items aan het sparen ben. Ik had eerst over knee laarzen gekocht, maar deze heb ik later toch terug gebracht omdat ze niet heel erg comfortabel zaten.

Ik ben super blij met de dingen die ik heb gekocht! Wat vinden jullie van deze items?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply