Lifestyle

Long time no see

4 december 2015

Je kent het wel: je vraagt aan iemand die je een tijdje niet hebt gesproken hoe het met hem of haar gaat. Het standaard antwoord is tegenwoordig naar mijn idee: druk. En ja, ik ben jullie exact ditzelfde antwoord verschuldigd. Het gaat goed met me, ontzettend goed, maar ik ben super druk en daarom heb ik weinig (lees: geen) tijd voor Beautypolice.

Wat doe ik dan zoal!? Om jullie een idee te geven welke invulling ik onder andere aan de term ‘druk’ geef …

Ik werk zo’n 20 uur in de week als barista naast mijn studie. Ik studeer IT Recht en Nederlands recht waarbij ik een studievertraging heb opgelopen door de ziekte van Pfeiffer, ja nog steeds, deze rottige ziekte stak de afgelopen tentamenperiode de kop weer op waardoor ik niet in staat was om mijn tentamens te maken.

Ook ben ik sinds eind september eindredactrice van de redactiecommissie waarbij ik samen met mijn commissie elke week één blog en vier keer per jaar een e-Magazine publiceer. Afgelopen dinsdag is het eerste magazine uitgekomen waar we keihard aan hebben gewerkt.

Mocht je IT recht interessant vinden en het magazine willen lezen : check het dan even → hier

Omdat het magazine de deur uit is én de redactiecommissie mijn passie voor schrijven nog meer heeft aangewakkerd wil ik echt wat meer tijd vrij gaan maken voor Beautypolice. Het is toch mijn plekje op het internet waar ik mijn passie voor schrijven en beauty combineer.

So hey! I’m back! (kind of)

Dit betekent niet dat ik, net zoals voorheen, in staat ben om elke dag een blog te posten. Laten we beginnen met één post per week, vol met beauty, fashion en lifestyle!

Tot snel,

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply