Beauty

MAC – fluidline brow gelcreme

17 november 2014

Wenkbrauwen kunnen je gezicht maken of breken, in feite bepalen ze de hele vorm van je gezicht het is daarom ook heel erg belangrijk dat je de juiste vorm en kleur kiest om je wenkbrauwen te accentueren, dit gaat nogal eens fout.. vandaag laat ik een product zien waarmee ik mijn wenkbrauwen ‘inkleur’ lees snel verder!

image-2014-11-17(2)

Ik gebruik nu al zo’n half jaar de MAC fluidline brow gelcreme, het was even wennen omdat ik altijd een wenkbrauw potlood gebruikte, door kleine streepjes te zetten kon ik mijn wenkbrauwen goed accentueren zonder het er nep uit te laten zien. Met een gelcreme gaat dit anders, je hebt een kwastje nodig en je kan niet zulke precieze streepjes zetten als met een potlood.

Toch was ik best enthousiast, dit product werkt namelijk heel zuinig en best makkelijk. Dit komt deels omdat ik een vaste hand heb omdat ik elke dag eyeliner opbreng. Heb je geen vaste hand dan is dit product geen aanrader. Als je iets meer invulling van je wenkbrauw wil is dit product perfect voor jou.

Verder kan je een vrij natuurlijke look creëeren, maar ook een wat heftigere look voor bijvoorbeeld een avondlook.

Hier heb ik een natuurlijke look gemaakt:

image-2014-11-17(3)

Het is product blijft de hele dag als een huis zitten alleen soms, zoals je ook op de foto kan zien, loop het rond de randjes een beetje uit. Ik vind dit zelf wel mooi, een superstrakke wenkbrauw oogt naar mijn idee toch onnatuurlijker. Als je dit effect niet mooi vindt kan je natuurlijk de randjes schoonmaken met een wattenstaafje en er daarna met een dun kwastje en concealer langs gaan, en voila je hebt een super strakke wenkbrauw.

Hier heb ik een avondlook gemaakt:

image-2014-11-17(5)

Sorry voor de onscherpe foto, deze foto heb ik met mijn Iphone gemaakt. Je kan natuurlijk je wenkbrauw ook een beetje ‘faken’ door hem dikker te laten lijken, of je ‘arch’ wat hoger te maken. Het is allemaal mogelijk met dit product.

De MAC fluidline gelcreme is verkrijgbaar in 3 kleuren wat ik een nadeel vind, 3 kleuren is heel beperkt. Je hebt de kleuren: Dirty Blonde, Red Head en Deep Dark Brunette. Zelf heb ik de kleur Dirty Blonde, hij matcht best goed bij mijn wenkbrauwen voor hele blonde mensen is hij echter niet geschikt, daar is hij veel te donker voor.

image-2014-11-17(1)

Zoals ik al zei gebruik ik dit product nu ongeveer een half jaar, en ik zit nog niet eens over de helft! Het product kost €18,00 wat ik in verhouding goedkoop vind. Wenkbrauwpotloodjes zijn wel goedkoper, maar in verhouding doe je er zeker niet zo lang mee.

Ik ben heel blij met dit product, ik zal de voordelen en het nadeel nog even voor jullie op een rijtje zetten

Voordelen:

  • In verhouding niet duur
  • Blijft de hele dag moeiteloos zitten
  • Vrij natuurlijk effect
  • Brengt makkelijk op (mits vaste hand)

Nadeel:

  • Verkrijgbaar in maar 3 kleuren, voor blondines is dit product veel te donker

de MAC fluidline brow gelcreme is te koop in de MAC counters en online!

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply