Beauty

MAC – Fusion Pink

13 februari 2015
fab4

Hallo allemaal! Daar ben ik weer. En voor wie mij heeft gemist, ik ben Fabienne en ik heb met kerst een kerstlook gemaakt als gast artikel voor Beautypolice. (Lees dat artikel hier: Fabiennes kerstlook) Vandaag heb ik een artikel geschreven voor jullie over mijn nieuwe MAC lipstick.

Fab1

Ik was eind januari in Sint Petersburg (Rusland), en zoals jullie misschien weten is het voor ons als Nederlanders heel goedkoop daar. Dus MAC ook. Ik dacht even dat ik gek werd toen ik de MAC store binnen liep en zag dat de lipsticks €12 waren. Ik kon mijzelf nog enigszins inhouden en kocht ‘’maar’’ twee lipsticks en één foundation. De foundation was daar trouwens €20. Maar goed ik ga voor jullie Fusion Pink reviewen!

Fab2

Het is een amplified crème lipstick. Dit betekent dat de lipstick niet mat is maar juist een glansje heeft. Ik zag de lipstick staan in de schappen en die leek mij wel wat. Toen ik hem swatchte op mijn hand zag de lipstick er heel anders uit dan in de huls. Maar het was een felle roze kleur dus daar zeg ik geen nee tegen! En dan nu de swatches.

Fab3

Ook hier vind ik de lipstick er heel anders uitzien dan in de huls maar als nog even mooi!

Laten we dan nu is kijken hoe de kleur staat op de lippen.

fab4

Hij brengt heel gemakkelijk aan, totaal niet stroef. Dat is wel fijn vergeleken de matte lipsticks. Ik heb er wel een lipliner onder gedaan van Catrice maar ik denk niet dat het nodig was geweest. Ik heb de lipstick ook zonder liner op gehad en hij bleef even goed zitten. De lipstick houdt ongeveer 4-5 uur. Best lang vind ik. De kleur slijt heel mooi van je lippen af. Aan het eind van de dag zijn je lippen nog wel een beetje roze!

Fab5

Tot slot nog mijn volledige look! Ik heb hier het Urban Decay Naked 3 palette voor gebruikt. Ik heb de ogen wat rustiger gehouden zodat de lippen lekker eruit konden springen!

De lipstick is zeker een aanrader als je nog een niet matte fel roze lipstick zoekt. De lipstick kost 19€ in zit in het vaste assortiment van MAC.

Liefs,

Fabienne

 

PS: REMINDER!
Tot en met 25 februari kunnen jullie een MAC lipstick naar keuze winnen! Check hier: WINACTIE MAC wat je moet doen! Succes!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Lotje 13 februari 2015 at 20:57

    Wauw wat een mooie lipstick! Staat je goed! X

    • Reply Fabienne 13 februari 2015 at 22:10

      Ah dankjewel!(: x

    Leave a Reply