Beauty

MAC prep+prime transparent finishing pressed powder

28 september 2014

Hi! Vandaag review ik weer een product uit de MAC prep+prime line, ik heb dit product onlangs aangeschaft en kan nu al niet meer zonder! Wil je weten waarom niet? Lees dan verder.

image-2014-09-27(10)

Ik had al langere tijd een goede transparante poeder nodig, natuurlijk kon ik ook voor een budget merk gaan maar aangezien ik laatst de prep+prime skin base visage primer had getest (zie review hier) en ik hier heel erg enthousiast over was, was ik heel erg benieuwd geworden naar de andere producten van MAC uit de prep+prime lijn.

image-2014-09-27(7)

De verpakking is heel basic, een rond doosje die je kan open klikken. Juist omdat de verpakking zo basic is en het een pressed variant van de poeder is (je hebt de poeder ook in losse vorm) kan je het doosje heel gemakkelijk meenemen. Voor mij is dit heel belangrijk omdat ik als ik heel vroeg met de trein moet reizen, iets wat regelmatig gebeurt, me opmaak in de trein. Ook het spiegeltje dat in het doosje zit is voor mij ideaal, precies groot genoeg om je prima mee op te kunnen maken. Top!

image-2014-09-27(8)

Hoe gebruik je een transparante poeder? Mijn routine ziet er ’s ochtends zo uit: na het reinigen van mijn gezicht breng ik een primer aan, daarna een foundation en over de foundation breng ik een dun laagje transparante poeder aan. Waarom doe ik dit? Het poeder zorgt ervoor dat mijn huid gedurende de gehele dag niet gaat glimmen en zorgt ervoor dat mijn foundation goed op zijn plek blijft zitten. Het fijne van een transparante poeder is dat iedereen, maakt niet uit welke huidskleur, dit poeder kan gebruiken.

Hoe werkt de MAC prep+prime transparent finishing pressed powder? Net zo goed als andere transparante poeders, beter of juist slechter?
Ik vind dat de MAC prep+prime transparent finishing pressed powder beter werkt dan een gemiddeld transparant poeder, en ik vind dat dit ook wel mag ook wel voor zo’n prijs (€21,50). Na het aanbrengen van een laagje poeder voelt mijn huid heel zacht aan en je ziet dat de textuur van mijn huid fijner is geworden, naar mijn idee zijn mijn poriën ook minder goed zichtbaar. Verder blijft mijn huid gedurende de gehele dag mat, ik heb zelf een vrij droge huid en zal daarom ook niet snel last hebben van glimmende plekken op mijn gezicht maar ik denk dat met dit poeder zelfs de vettere huid gedurende een langere tijd mat zal blijven.

image-2014-09-27(9)

Ik heb het poeder nog niet zo heel lang in mijn bezit maar ik merk nu al dat hij heel zuinig in gebruik is, ik verwacht er zeker wel een half jaar mee vooruit te kunnen bij dagelijks gebruik.

Ik ben heel blij dat ik dit product hebt aangeschaft en hoop dat ik binnenkort snel meer producten van de MAC prep+prime lijn voor jullie kan testen! Tot nu toe zijn het allemaal top producten.

de MAC prep+prime transparent finishing pressed powder kost €21,50 en is te koop bij de MAC counters en de winkels van MAC.

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply