Beauty

MAC | Retro

16 oktober 2015

Sinds deze week is het voor mijn gevoel écht zover. Herfst. Qua weer moet ik zeggen dat ik een hekel heb aan de herfst, het regent zo’n beetje de hele week al en het is hartstikke koud! Op fashion en beautygebied ben ik, zoals praktisch elke blogger, hartstikke blij met de herfst. De warme truien mogen weer uit de kast worden getrokken, knee high boots zijn terug van weggeweest en niet te vergeten: de bordeaux rode en koperrode/bruine lipsticks mogen weer!

Omdat ik al een hele tijd geen beauty meer geshopt had vond ik het tijd om weer eens een mooie lipstick aan te schaffen.

MAC lipsticks zijn zo ontzettend duur (€19,50). Maar ik moet zeggen dat de investering het waard is. Je doet heel erg lang met een lipstick en de kwaliteit van MAC is (vaak) gewoon erg goed. Omdat ik nog geen koperrode lipstick in mijn bezit had vond ik het de investering waard.

image-2015-10-16(8)

Ik ging voor de kleur Retro.

Retro komt uit de satin collectie en voelt ook echt aan als satijn. De lipstick is makkelijk aan te brengen en blijft goed zitten.

image-2015-10-16

Omdat ik de laatste keer dat ik een lipstick van MAC kocht helemaal niet tevreden was over de houdbaarheid ben ik begin deze week al even langs de Douglas gegaan. Ik heb de kleur aangebracht en ben vervolgens weggegaan, gewoon om de houdbaarheid te testen. Dit ga ik de volgende keer weer doen. Je krijgt zo een veel duidelijker beeld. Je ziet de lipstick vanuit verschillende invalshoeken en zo is het makkelijker te beoordelen of de kleur wel echt jou ding is. Verder kan je natuurlijk ook meteen kijken of de lipstick maaltijd-proof is.

image-2015-10-16(2)

Retro is een koperrode/bruinachtige tint en is perfect voor de herfst, het is een vrij donkere kleur maar het geeft door het beetje rood dat in de kleur is verwerkt zeker geen hard effect. Ik vind het echt een hele mooie kleur.

image-2015-10-16(7)

Wat vind jij van Retro?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Natasja 11 mei 2016 at 22:38

    Prachtige lipstick! Staat je goed en wat zijn je foto’s ook mooi❤️

  • Leave a Reply