Beauty

MAC – Vegas Volt

11 juni 2015
image-2015-06-11(2)

Ik kon het niet weerstaan ik moest deze lipstick kopen. MAC heeft toch een bepaalde aantrekkingskracht. Zonder het plan iets te gaan kopen liep ik de Douglas binnen onder het mom van ‘gewoon eventjes kijken’. Het nadeel is dat je meteen tegen de MAC corner aanloopt en tsja, dan ben je verkocht. Hoe kan je daar nou langs lopen zonder iets te kopen? Ik had het kunnen weten.

image-2015-06-11(1)

In de winkel probeerde ik deze koraalkleurige lipstick uit en ik was spontaan verliefd. De kleur is lekker fris en vrolijk, een echte zomerkleur.

Toen ik echter thuis kwam en de lipstick uit de huls haalde dacht ik dat het een totaal andere kleur was. Whut?! Het leek wel rood. Toen ik de lipstick aanbracht leek hij van kleur te veranderen op mijn lippen, echt heel erg raar, maar ik was wel blij dat het toch de goede was …

Om het verschil duidelijk te laten zien heb ik een foto voor jullie zonder iets op mijn lippen en daarna eentje waar ik Vegas Volt heb aangebracht.

image-2015-06-11(4)image-2015-06-11(5)

Misschien is dit wel mijn nieuwe favoriete lipstick, ik vind de kleur zo mooi!

Mijn huisgenoot was zo lief om een aantal foto’s van me te maken, zo krijgen jullie een goed beeld van hoe de lipstick eruit ziet.

De fotosessie begon serieus maar het eindigde in een slappe-lach-bui hahaha.

image-2015-06-11(10)

image-2015-06-11(9)

De Vegas Volt is een amplified lipstick, een hele romige glanzende lipstick. De houdbaarheid is niet top, een maaltijd overleeft deze lipstick zeker niet. Voor een avondje uit kan ik deze lipstick dus niet aanraden maar voor overdag is ‘ie prima.

Als je opzoek bent naar een frisse vrolijke zomerkleur die niet te heftig is dan kan ik Vegas Volt zeker aanraden.

Ik ben heel blij met dit kleurtje en het is een goede aanvulling op mijn stash.

Zo genoeg gepraat, ik ga weer aan de studie!

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply