Food&Drinks

Mijn perfecte kerstontbijt

26 december 2014

Na een geweldige eerste kerstdag heb je altijd nog de 2e! En die moesten we goed beginnen met een lekker kerstontbijt! We zijn snel nog even naar de supermarkt gereden en hebben lekkere ontbijtdingetjes gekocht om het perfecte kerstontbijt voor te bereiden.

Eerst even wat fotootjes van gisteren! We hebben de halve dag lui op de bank gelegen en kerstfilms gekeken, daarna hebben we ons mooi gemaakt en zijn we met mijn familie naar een restaurant gereden waar we de hele avond hebben doorgebracht, het eten was zó lekker!

image-2014-12-26(7)

Ik had een simpel zwart jurkje aan met leren stukken aan de zijkant, hierbij droeg ik zwarte laarsjes met een hak. Jay was half chique half casual, hij had een blouse en colbertje gecombineerd met een spijkerbroek.

kerstdag

Ik had mijn polaroid camera meegenomen en heb een paar plaatjes geschoten, de foto’s zijn echt leuk geworden!

En nu over naar mijn perfecte kerstontbijt!

We hebben goed ingeslagen en er was ook een heleboel over, maarja, beter teveel dan te weinig natuurlijk!

image-2014-12-26

Natuurlijk hadden we croissantjes op tafel staan, dit is echt een must voor een kerstontbijt vind ik. Ik vind croissantjes met boter en jam het lekkerste, maar je kan er natuurlijk ook kaas of honing op doen. (Of nog wat anders natuurlijk!)
image-2014-12-26(4)

Ook verse jus hoort erbij. Wij hadden een fles gekocht maar je kan het natuurlijk ook zelf persen, dat is nog lekkerder vind ik persoonlijk!

image-2014-12-26(3)

Om ook nog wat gezonds op tafel te hebben, hebben we druiven en kaki fruit gekocht. Ik vind het zelf altijd lekker om wat fris fruit tussendoor te eten, dus dit is voor mij ook een must.

image-2014-12-26(2)

Ook hadden we perfect gekookte eitjes, mmmmm ….

image-2014-12-26(1)

En nóg meer broodjes, en suikerbrood. Ja, we hadden echt teveel (we waren met 4 personen).

image-2014-12-26(5)

Dit is de favoriete ontbijtcombinatie van mij en Jay, een half kaiserbroodje met kalkoenfilet en een halve avocado en de andere helft van het kaiserbroodje belegd met een eitje.

image-2014-12-26(6)

Zo zag onze ontbijttafel eruit toen bijna alles erop stond. Toen konden we eindelijk aanvallen! Nu ik dit schrijf ontplof ik bijna, en over een paar uur mag ik weer voor het avondeten, help!

Ik heb een heerlijke kerst, lekker lui met familie en heel veel en lekker eten. Hoe is jullie kerst tot nu toe?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maud Vriezen 26 december 2014 at 15:01

    Heel leuke site! Ziet er mooi uit!

    • Reply Marloes 26 december 2014 at 15:38

      Dankjewel Maud! Fijne kerst 🙂

    Leave a Reply