Lifestyle

Mijn verjaardags cadeaus

24 december 2014

Wat ben ik ontzettend verwend deze verjaardag! Ik heb hele leuke cadeautjes gekregen van iedereen. Mensen hebben goed opgelet wat ik leuk vond gedurende het jaar en het perfecte cadeau voor mij gevonden. Vandaag show ik mijn meest spectaculaire cadeautjes!

Laten we meteen beginnen, natuurlijk met de beauty!

image-2014-12-23(6)

Van Jay heb ik dit lekkere Lush pakket gekregen, ik ben helemaal gek op Lush en dat wist hij! Binnenkort krijgen jullie een uitgebreide review over deze producten. Ik kan in ieder geval al vertellen dat ik helemaal verliefd ben op ro’s argan body conditioner.

image-2014-12-23(13)

Over deze kaars die ik van een vriendin heb gekregen ben ik heel erg enthousiast, het is namelijk een kaars die een plantaardige soort wax bevat. Deze kaart bevat geen parrafine of dierlijke bestanddelen, 100% vegan dus. Het leuke aan deze kaars is: als de kaars smelt kan je het ‘kaarsenvet’ als massageolie gebruiken! Ideaal, je massageolie is meteen warm, je brandt je er niet aan en je kan je kaars helemaal op gebruiken.

image-2014-12-23(14)

Ik heb ook heel wat Douglas bonnen gekregen, als beautyblogger is dit natuurlijk heel fijn! Extra geld om producten aan te schaffen die ik vervolgens weer kan reviewen! Ook is Rituals altijd een fijn cadeau, ik ben dol op de hoeveelheid schuim die van deze shower foam afkomt.

image-2014-12-23(15)

Dit is een heel speciaal cadeautje dat ik heb gekregen van mijn ouders. Ze hebben dit cadeautje namelijk al in de zomervakantie in St. Tropez gekocht. Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik al ontzettend lang helemaal gek ben op Volkswagenbusjes, dus deze plaat krijgt een mooi plekje in mijn kamer!

image-2014-12-23(16)

Ook mijn zusje heeft een heel gaaf cadeau voor me weten te scoren namelijk deze broodrooster in de vorm van een volkswagenbusje. Dit is wel een van de genialere cadeautjes moet ik zeggen en ik weet zeker dat ik hem vaak ga gebruiken!

image-2014-12-23(17)

Van mijn huisgenootjes heb ik ook echt een geweldig cadeau gekregen namelijk een apen onesie! Ik had nog geen onesie en daar moesten en zouden mijn huisgenootjes verandering in brengen. Apen zijn mijn lievelingsdieren, om de een of andere reden heb ik echt iets met apen, vraag me niet waarom. Dus toen ik dit pakje uitpakte kon ik echt niet meer stoppen met lachen. Een super leuk cadeau!

image-2014-12-23(5)

Ik heb mezelf deze mason jar cadeau gedaan, want wat is er nou fout aan cadeautjes voor jezelf kopen? Jullie hebben deze jar gisteren al kunnen bewonderen in de 14e shake van de week, het dekseltje heb ik er los bij gekocht. Ik ben er stiekem een beetje verliefd op en wil alleen nog maar shakes uit deze jar!

In Groningen heb ik nog meer cadeautjes gekregen maar ik kon ze niet allemaal meeslepen in mijn koffer. Ook allemaal super leuk, ik heb heel veel kaarsen gekregen, altijd goed! En ook thee, met als favoriet chai tea!

Ik ben super verwend zoals jullie kunnen zien!

Wat vinden jullie van de cadeautjes? Hebben jullie een favoriet?

Liefs.

Marloes

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Natasja 9 januari 2015 at 09:37

  Leuke cadeautjes heb je gekregen! Zal je vast verdiend hebben;-)
  Ps mijn gegevens worden niet onthouden waardoor ik alles opnieuw moet invullen. Niet zo handig, misschien dat je daar eens naar kan kijken;-)

  • Reply Marloes 9 januari 2015 at 10:22

   Hi Natasja!
   Ik ga er naar kijken goed dat je het doorgeeft! Ik hoop dat ik er iets aan kan doen!
   Liefs,
   Marloes

  Leave a Reply