Beauty

Mini shoplog + december shoptips

29 november 2014

De kortingsbonnen stromen binnen en ook verschillende winkels geven 15 of 20% korting op hun gehele assortiment! Ik heb vandaag mijn slag geslagen en ga jullie shop tips geven over hoe je leuke kerstcadeautjes,  voor jezelf of iemand anders met heel veel korting kan inslaan!

Laten we beginnen met een mini shoplog! Ik droeg vroeger altijd sieraden, de laatste tijd eigenlijk niet meer en dat vind ik heel erg jammer! Sieraden zijn zo mooi en ik wil daarom ook meer sieraden gaan dragen. Om te beginnen heb ik vandaag 2 paar oorbellen gekocht die ik jullie wil laten zien. Ik houd heel erg van lange en grote oorbellen, the bigger the better gold het eigenlijk voorbij, kleine knopjes zijn eigenlijk helemaal niks voor mij, totdat ik deze zag liggen!

image-2014-11-29

Ik was op slag verliefd, het lichtroze gecombineerd met het wit en de steentjes vond ik heel mooi, ook wel een beetje chique, deze oorbellen heb ik bij de Hema gekocht, toevallig kreeg je vandaag 15% korting op alles! Eerst waren ze €3,95 en nu dus met korting : )

image-2014-11-29(3)

Ik vond ze zo leuk dat ik een vergelijkbaar paar heb gekocht, wel iets anders maar het model is eigenlijk hetzelfde. Deze waren eerst ook €3,95 Welk paar vinden jullie mooier?

Je kan deze oorbellen mooi dragen met opgestoken haar maar met los haar staan ze ook heel mooi.

image-2014-11-29(4)

Verder heb ik nog een gouden glitter topcoat nagellak gekocht waar ik nog een kerstnagel tutorial  mee op wil nemen, stay tuned!

image-2014-11-29(5)

Deze heb ik zoals jullie kunnen zien ook bij de Hema gekocht en deze was eerst €2,50 er zitten ontzettend veel glitters in dus super geschikt voor kerst!

Oké, dat was mijn mini-shoplog, laten we snel doorgaan naar de december shoptips!

December staat bekend als de duurste maand van het jaar en dat is ook niet zo gek, al de winkels liggen vol met prachtige dingen die je gewoon niet kan laten liggen! En je moet ook cadeautjes kopen voor kerst en sinterklaas, als je dit viert natuurlijk. Zo tikt het behoorlijk aan en kan je in de problemen komen met je geld in januari

Ik heb daarom even wat tips op een rijtje gezet om zo veel mogelijk spulletjes, zo goedkoop mogelijk aan te schaffen.

1. Folder apps
Je kan in de app store, android market of play store een aantal apps downloaden met folders van alle winkels op een rijtje, zoek alle leuke aanbiedingen met fixe kortingen uit en schrijf ze op je boodschappenlijstje, je kan zo ook gemakkelijk prijzen van verschillende winkels vergelijken, ideaal!

2. Koop kerstcollecties
Nu heb ik het over het beauty gebied. Rond de feestdagen zijn er namelijk leuke setjes beauty producten/kwasten te koop van high end merken, je krijgt zo in verhouding een flinke korting, als je alle producten los had moeten kopen gedurende het jaar was je veel meer kwijt geweest! Zie het als een investering in je beautycase!

3. Shoptips voor vandaag
Bij V&D krijg je 20% korting op de gehele collectie! Bij de Hema 15% op de gehele collectie! Ben je een Hunkemöller membercard houder? Dan ontvang je vandaag 20% korting op de gehele collectie. Tegen inlevering van Douglas bonnen (je die als cardhouder per post hebt ontvangen) krijg je 20% korting op lipgloss, mascara’s en geuren als ik het goed heb. Dit kan al een heleboel schelen!

4. Shop efficiënt
Koop alleen wat je echt nodig hebt en echt gaat gebruiken! Dit is misschien een heel voor de hand liggende tip, maar hoe makkelijk is het om je te laten verleiden door de prachtige etalages en de hoge kortingen? Er mag dan wel korting zijn, maar als je het echt niet nodig hebt en het ook niet gaat gebruiken is het alsnog zonde van je geld!

Mocht je nog flink inkopen moeten doen voor de december maand? Dan is vandaag daar misschien wel een hele goede dag voor!

Veel shop plezier!

Liefs,

Marloes

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply