Beauty Fashion

Outfit – Dance like no one is watching

17 juni 2015

De tentamens zijn van start gegaan en dat is te merken! Vorige week heb ik me de hele week opgesloten in de bieb en heb ik één tentamen gemaakt. Die ging gelukkig best goed. Morgen heb ik de volgende alweer .. echt een ontzettend moeilijk vak dus hier heb ik minder vertrouwen in haha. Tussendoor vond ik gelukkig nog even snel tijd om wat outfit foto’s te schieten.

image-2015-06-16(2)

image-2015-06-16(5)

Met dit weer weet ik écht niet wat ik aan moet trekken, de ene dag loop ik rond ik een korte broek en voel ik me zwaar underdressed omdat ik iedereen met lange broeken rond zie lopen en de andere dag trek ik een warm vest aan en voel ik me overdressed omdat iedereen een t-shirt draagt. Het weer werkt niet bepaald mee.

Eigenlijk maakt het ook allemaal niet uit. Zolang ik me er maar prettig in voel, toch?

Natuurlijk had ik ook zin om lekker gek te doen, want serieuze foto’s maken is volgens mij niet helemaal voor mij weggelegd. Spontane foto’s zijn veel leuker! Daarom maakte ik even een dansje, gewoon omdat het kan.

image-2015-06-16(9)

image-2015-06-16(8)

Het vest dat ik draag is super comfortabel, ideaal om in te studeren. Het is een maxi-vest van super zacht materiaal, net een soort van dekentje. Verder zitten er zakken in wat best praktisch is. Het nadeel is wel dat er heel erg veel pluisjes afkomen die overal aan vast plakken.

Dit vest heb ik, evenals de broek die ik hier draag, gekocht bij Costes.

image-2015-06-16(6)

De gekleurde armbandjes heb ik gekregen en zijn van Supertrash, het bovenste armbandje heb ik gekocht in een winkeltje in Groningen en de onderste armband komt van ikbensieraden.nl

image-2015-06-16(7)

Zo, dat was het weer voor vandaag! Ik heb zo een training op een advocatenkantoor, een soort van mijn laatste hoop op een beetje nieuw inzicht over de stof van het tentamen van morgen dus laten we hopen dat ik er iets aan heb!

Nog een paar weken knallen en dan ben ik er vanaf en ga ik lekker zomervakantie vieren en natuurlijk heel veel bloggen!

Zijn jullie ook zo druk met de tentamens?

Liefs,

Marloes s

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply