Fashion

Outfit of the day #3 – Black & Grey

15 november 2014

Vandaag heb ik een outfit of the day voor jullie op het programma staan! In dit artikel liet ik jullie zien wat mijn favoriete setje zou zijn uit alle collages die ik had gemaakt. Deze outfit of the day is hierop geïnspireerd, lees snel verder voor de details!

image-2014-11-15(3)

Ik ben dol op knitwear, je kan zo lekker wegkruipen in grof gebreide truien, heerlijk!

Het allerbelangrijkste voor mij is dat de kleding in de winter je goed warm houdt, ik ben echt een koukleum dus voor mij kan het niet warm, wollig en fluffy genoeg zijn! Het moeilijke hieraan is dat je het zo fashionable mogelijk wil maken, en met knitwear is dat niet altijd even makkelijk, de truien ogen toch net wat lomper dan fijn gebreide truien.

image-2014-11-15(2)

In deze outfit of the day combineer ik verschillende texturen, namelijk de grove textuur van de wollen trui, de texturen van leer die in de legging zitten verwerkt en de leren laarsjes. Ik vind het zelf leuk om dit zo te combineren, met een ‘gewone’ spijkerbroek onder deze trui vind ik het geheel een beetje saai worden.

image-2014-11-15

Zoals je in mijn winter fashion artikel al kon lezen zijn de coltruien weer helemaal terug van weggeweest! Ik had vroeger echt een hekel aan coltruien en nu nog steeds een beetje behalve als de col lekker groot is en je er in kan verstoppen, zie bovenstaande foto hahah. Ik voorspel dat wanneer het écht koud wordt, je mensen volop weer met coltruien ziet.

Over naar de details!

image-2014-11-15(4)

Deze fijne trui heb ik gekocht bij de Forever 21 voor €20,95 ze hadden hem ook in andere kleuren, uit mijn hoofd in mintgroen en bordeaux rood. Hij zit heel lekker en is perfect voor in de winter.

image-2014-11-12(7)

De legging is gemaakt van een hele dikke stof, meer een soort thermolegging en bevat stoere details. Ik vind de leren stukken op de knieën heel leuk! Verder zitten er nog zilveren ritjes bovenin. Helaas zitten er geen zakken in maar dat is ook niet te verwachten bij een legging. Hij zit heel comfortabel en houdt je zeker warm gedurende de winter!

image-2014-11-12(8)

Deze legging heb ik gekocht bij Modemusthaves (Modemusthaves.nl) voor €24,95

image-2014-10-18(15)

Ik vind de laarsjes goed matchen bij de legging, de zilveren gespen en ritsen op de laarzen passen goed bij de zilveren details van de legging! Deze laarsjes heb ik ook gekocht bij de Modemusthaves voor €34,95

De outfit is eigenlijk heel erg simpel, maar ik houd ook niet van moeilijk doen. De voordelen zijn dat je het lekker warm hebt en je er met weinig kledingstukken, voor weinig geld best fashionable uit kan zien!

Wat vinden jullie van deze outfit? Zouden jullie dit ook dragen?

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply