Lifestyle

Plog | Hardlopen & Nijmegen

1 augustus 2015

Omdat de vorige plog zo goed was bevallen heb ik er weer één voor jullie! Misschien ga ik het wel elke week doen, als ik iets leuks heb beleefd tenminste. Wat vinden jullie?

Over naar vandaag!

‘S ochtends heb ik helaas geen foto’s kunnen maken dus jullie moeten het met mijn verhaal doen haha.

Ik volg nu elke zaterdag ochtend een hardlooptraining, een soort van loopscholing, om beter te leren hardlopen. Dit werkt voor mij super goed! Ik merk dat mijn techniek al veel is beter is geworden en conditioneel gezien gaat het ook stukken beter.

Vanochtend hadden we een hele zware training met veel oefeningen en moesten we hellingen leren beklimmen en leren dalen, super handig dat ik gisteravond tot in de vroege uurtjes in de stad was blijven hangen, dit maakte de training voor mij nog een stukje zwaarder haha.

Na de training gingen we bij Bagels&Beans in Deventer gezellig wat drinken om de training af te sluiten, het weer was echt geweldig dus we hebben lekker op het terras gezeten.

image(63)

Ik ben thuis even snel onder de douche gesprongen en vervolgens heb ik met mijn zusje de trein naar Nijmegen gepakt. De trein was overvol maar wij konden eerste klas reizen en daar zat gelukkig helemaal niemand!

We wilden weer eens naar de Primark en in Arnhem zou hij niet zo leuk zijn, dus gingen we naar Nijmegen.

image(64)

Eenmaal in Nijmegen streken we neer bij Doppio. Ik ging voor een latte en mijn zusje voor een frozen cappuccino. De latte was alleen veel te warm waardoor ik bij de eerste slok mijn mond ontzettend heb verbrand. Bah.

image(66)

Ik denk dat ik al zeker een jaar niet meer bij de Primark ben geweest dus er moest even goed geshopt worden! Gelukkig was het heel rustig in de winkel, ik denk omdat het echt ontzettend lekker weer was.

image(65)

Ik kwam dit ding tegen: een facial cleansing pad. Lijkt me niet echt lekker moet ik zeggen, en of het hygienisch is vraag ik me ook af. Hebben jullie hier ervaring mee?

image(67)

Dit spiegeltje vond ik zo leuk! Mijn zusje heeft hem uiteindelijk ook gekocht. Super leuk om aan je deur te hangen om nog even je make-up te checken voordat je weg gaat. En meteen een reminder: don’t worry, be happy.

image(68)

En wéér kwam ik die dag bij de Bagels&Beans, maar dit keer in Nijmegen dus. Het is altijd leuk om bij een andere vestiging binnen te kijken, hier was ik nog nooit geweest.

Ik bestelde mijn favoriete sapje: wortel/jus met gember

image(69)

We lunchten (echt extreem laat, rond 4 uur) met een bagel met hummus. Echt zo lekker! De laatste tijd vind ik hummus echt geweldig terwijl ik het vroeger niet eens lustte.

image(70)

De schade van de dag: een dikke tas met Primark spullen. Binnenkort komt er een shoplog online! Ik heb ook producten op de PS Beauty afdeling gekocht en ben hier echt heel erg benieuwd naar. Ik houd jullie op de hoogte.

image(71)

Op zoek naar het station …

We pakten de trein weer terug en ik was zo blij toen ik thuis was. Al met al, met weinig slaap, was het best een vermoeiende dag.

Nijmegen is trouwens zo’n ontzettend leuke stad, het viel me op dat de mensen die er rond liepen ook gewoon allemaal heel mooi waren, gewoon super goed verzorgd haha . Ben je nog nooit in Nijmegen geweest dan kan ik je echt een keer aanraden deze stad te bezoeken. Er zijn ook super veel leuke terrasjes en het is echt een studentenstad.

Binnenkort dus meer over mijn Primark aankopen!

Ben jij wel eens in Nijmegen geweest?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply