Beauty Lifestyle

Plog | Rotterdam & naar het strand

24 juli 2015

Het leek me leuk om jullie een dagje mee te nemen, vandaar dat ik een plog heb gemaakt! Afgelopen woensdag ging ik met Anneke, een vriendinnetje, naar Rotterdam om te winkelen en daarna naar het strand. Het was echt een heerlijke dag en we hebben heel veel gezien en gedaan. Kijken jullie mee?

image(46)

Het is best een stukje reizen van Deventer naar Rotterdam. We wilden de hele dag hebben en daarom zijn we rond 9 uur ’s ochtends met de trein naar Rotterdam gegaan. Het was hartstikke leeg in de trein, geen overbodige luxe!

image(47)

Vanaf Rotterdam CS liepen we naar de Lijnbaan, hier zijn we een beetje blijven hangen want er zijn gewoon heel veel winkels! Waar shoppen jullie altijd in Rotterdam?

Ik paste dit rokje bij de Pull&Bear, het was een gekke stof want het rokje bleef wijd uit staan, als jullie begrijpen wat ik bedoel. Ik had hem bijna gekocht maar hij was iets te groot .. hij was er alleen in M terwijl ik eigenlijk een S heb en daarom heb ik het maar niet gedaan. Heel jammer want hij was maar €10,- in de sale.

image(48)

Bij de Pull&Bear hadden ze een photobooth en ja, natuurlijk moesten wij daar foto’s maken!

image(49)

Costes is tegenwoordig één van mijn favoriete winkels! Sinds kort hebben ze er in Groningen ook eentje en daar ben ik heel blij mee. Er komt trouwens ook een River Island naar Groningen, ja écht. Ik geloofde het eerst ook niet. Super leuk. Maar niet zo goed voor mijn portemonnee.

image(50)

Dit was de outfit die ik droeg, binnenkort hierover meer, Anneke en ik hebben namelijk outfit of the day foto’s geschoten op het strand!

image(51)

Sinds de markthal open is wil ik er al heen maar elke keer kwam het er niet van. Nu we dus in Rotterdam waren stond de markthal zeker op mijn to-do list. Het was echt heel erg gaaf en indrukwekkend. Je kan er super leuk zitten op allerlei soort van dakterrasjes en er zijn hele lekkere dingen te koop.

We hebben koffie gedronken in de markthal en ook hebben we er een to-go lunch gescoord namelijk:

image(53)

Een verse turkse pizza met salade en vlees, echt heel erg lekker.

image(52)

Bij de patissier spotten we deze macarons, het is dat ze €1,95 per stuk kosten, anders had ik er zeker een paar meegenomen.

image(54)

Toen we terug liepen naar het strand kwamen we langs een filmset! Natuurlijk probeerden we bekende acteurs te spotten maar dit is ons helaas niet gelukt. Wel heel erg leuk om een keertje te zien.

image(55)

Trein naar Hoek van Holland Strand 🙂

image(56)

We ploften neer bij een strandtent en hebben hier de rest van de middag zo’n beetje doorgebracht. Ze hadden heerlijke loungebanken, er was zon en een zacht windje, wat wil je nog meer? Het was echt perfect.

image(57)

Mag ik terug?

image(58)

Cocktails mochten niet ontbreken! Ik ging voor een Mojito en Anneke voor een Long Island Iced Tea.

image(59)

Ook hebben we super lekker gegeten! We gingen voor een 3-gangen menu en begonnen met carpaccio.

image(60)

Ik ging vervolgens voor de surf en turf en Anneke voor een schnitzel.

image(61)

Nóg meer eten. We zaten echt super vol! Hierna moesten we rennen voor de trein, niet zo handig met een hele volle maag. De laatste trein ging al om 9 uur maar dat risico wilden we niet nemen dus we namen een trein eerder.

Achteraf hebben we echt ontzettend veel geluk gehad want de laatste trein viel uit. Anders hadden we gewoon vastgezeten op het strand haha. Geen idee hoe we dan thuis waren gekomen. We hadden dan wel echt een probleem gehad omdat we de volgende dag allebei moesten werken.

Ook waren we zo druk aan het kletsen in de trein dat we in Amersfoort gewoon bijna vergeten waren uit te stappen, toen de trein al op het punt stond weg te rijden kwamen wij erachter dat we over moesten stappen. Gelukkig zijn we thuis goed thuis gekomen haha.

Al met al was het een super geslaagde dag. Het weer was geweldig, Rotterdam was leuk en Anneke is gewoon heel erg leuk gezelschap :).

Dit is de eerste plog die ik maak maar ik denk dat ik het vaker ga doen. Hoe vinden jullie het? Vaker doen?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply