Beauty Lifestyle

Plog | Sneekweek

6 augustus 2015

Gisteren was ik te vinden in het prachtige Friesland. Ik bezocht met een paar vriendinnetjes die Sneekweek en het was zo gezellig dat ik jullie de foto’s niet wil onthouden. Vandaag deel ik dus weer een dag uit mijn leven!

Omdat ik nog in Deventer was pakte in de trein naar Friesland. Het was lekker druk in de trein en uit de gesprekken om me heen kon ik afleiden dat er heel veel mensen richting Sneek gingen, gezellig!

image(73)

Renate, de vriendin waar ik heen ging woont in een klein dorpje in Friesland. Eerst bracht ik mijn spullen bij haar thuis. Toen Syrel en Marianne waren gearriveerd pakten we de auto naar Sneek!

image(75)

Eerst gingen we naar het starteiland, om hier te komen moesten we met het pondje.

Er waren echt heel veel bootjes, super leuk om te zien.

image(76)

We hadden een handdoek meegenomen en hebben de rest van de middag lekker in de zon gezeten, het was echt perfect weer.

image(77)

Er werd een leuk feestje gebouwd op het starteiland maar hier hadden wij niet zoveel zin in, we gingen weer terug naar de auto om richting het centrum van Sneek te gaan.

image(78)

Eenmaal in Sneek ploften we neer op een terrasje en bestelden wat te eten. Het was al lekker druk in het centrum en de sfeer was heel erg goed.

image(81)

Even een goede bodem ..

image(79)

image(84)

Marianne & Syrel

image(80)

En ik met Renate ­čÖé

Voor de mensen die Sneek kennen: we gingen eerst naar het Ouwe Vat, hier zijn we helemaal losgegaan op de muziek van de plaatselijke fanfare hahaha (not).

Vervolgens liepen we de stad door, er zijn namelijk overal pleintjes met podia. Super gezellig, echt overal in de stad is wel iets te beleven en de sfeer is ontzettend goed.

image(83)

Even Sneek op de kaart zetten. Deze T-Shirts vond ik heel erg grappig.

image(82)

Natuurlijk moesten we nog even naar de Garden of Dance waar iedereen helemaal los ging. De muziek was er echt goed.

We gingen niet te laat naar huis omdat de meiden de volgende dag weer vroeg moesten werken, maar dat was prima.

Al met al hebben we een super leuke dag gehad met geweldig weer. Volgend jaar ben ik met de Sneekweek zeker weer in Sneek te vinden!

Heb jij de Sneekweek wel eens bezocht?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply