Lifestyle

Positiviteits tag

8 maart 2015

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie, gewoon omdat ik dol ben om tags te lezen én in te vullen! Ik hoop dat ik jullie wat positiviteit kan instralen met deze leuke tag 🙂

Wat is je favoriete quote en waarom?

Deze vind ik lastig. Ik vind quotes namelijk echt heel leuk en inspirerend. Als ik vrije tijd heb kan ik er zo een half uur naar leuke quotes op Pinterest aan het zoeken zijn haha.

Omdat dit een positiviteits tag is heb ik ook voor een positieve quote gekozen namelijk:

positiviteits tag

Rise up and attack the day with enthusiasm! Hoe positief wil je het hebben? Ik sta heel positief in het leven en ik denk dat dat ook goed is, er gebeuren namelijk al genoeg negatieve dingen om ons heen en als je daar allemaal bij stil gaat staan, tsja, daar wordt je ook niet vrolijk van toch?

Welke droom zou je in je leven willen realiseren?

Een echte droom? Poeh, ik heb zoveel dromen! Ik wil heel graag mijn studie goed afronden en daarvoor moet ik natuurlijk mijn laatste P vak halen, in eerste instantie is dat een ‘droom’. Verder ben ik dol op reizen dus ik zou ook graag meer van de wereld willen zien, ik ben nog nooit in Noord-Amerika geweest dus daar ben ik eigenlijk wel heel erg benieuwd naar.

Ook hoop ik gewoon gezond te blijven en een leuk leven te blijven leiden, zorgeloos te zijn. Heerlijk!

Wat betekent geluk voor jou?

Geluk is voor mij heel belangrijk, op het moment dat je ongelukkig bent en niet goed in je vel zit werkt dat op je hele lichaam door en ga je in een neerwaartse spiraal naar beneden. Tenminste, daar kan ik soms last van hebben.

Het is niet goed om alleen maar geluk te hebben, ongeluk is ook belangrijk hoe raar het ook klinkt. Je hebt het gewoon nodig om van te leren en om tegenslagen te kunnen incasseren, want vroeg of laat, iedereen krijgt wel eens te maken met een tegenslag.

Op het moment ben ik hartstikke gelukkig en zit in goed in mijn vel en hier put ik weer kracht uit op de momenten dat het iets minder goed gaat.

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Zowel mijn vriendinnen, mijn vriend en mijn ouders zijn hier heel erg goed in. Daar heb ik toch maar weer ontzettend veel geluk mee! Ik ben heel erg blij met al deze lieve mensen om me heen die me steunen en helpen en waar ik altijd bij terecht kan.

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Een hele vrolijke leuke mededeling, om spontaan ’s nachts een feestje te gaan bouwen.

Je hoeft me niet voor eten wakker te maken, hier zit ik ’s nachts echt niet op te wachten haha.

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Dat was eigenlijk nog geen uur geleden, Jay gaf me de kieteldood, vreselijk! Maar ik moest er wel enorm van lachen. Ik vind lachen zo leuk! Wie eigenlijk niet? Je staat eigenlijk niet zo bij het lachen zelf stil als je aan het lachen bent maar op dat moment voel je je altijd wel heel erg blij en gelukkig. Volgen jullie me nog?

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

De prestatie dat ik doe wat ik leuk vind, en dat nog steeds doe. Mijn studie, mijn blog, mijn werk. Ook al krijg ik kritiek en weet ik dat bepaalde mensen achter mijn rug om praten ik ben gewoon trots op wat ik doe!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Blijf heel dicht bij jezelf. Als andere mensen jou niet leuk genoeg vinden hoef je jezelf daar niet voor te veranderen. Je hoeft je ook niet te verantwoorden voor wie je bent. Blijf vooral lekker je ding doen en blijf dingen doen waar jij gelukkig van wordt.

Een andere boodschap: je wordt vaak ook gelukkig door andere mensen te helpen. En andere mensen worden hier ook blij van. Denk aan anderen en help ze zo nu en dan een handje waar het nodig is 🙂

Wat een positiviteit niet?

Ik tag iedereen! Iedereen die deze tag wil overnemen op zijn of haar blog, of gewoon zin heeft om een tag in te vullen is vrij om dit te doen.

Hoe positief zijn jullie?

Liefs,

Marloes

 

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sophie 9 maart 2015 at 16:56

    Ah wat leuk dat je de tag van http://www.bydagmarvalarie.nl hebt ingevuld!

  • Leave a Reply