Beauty

Real Techniques – Expert Face Brush

12 februari 2015

Ontzettend vaak heb ik deze kwast langs zien komen in YouTube filmpjes van make-up experts en ik wilde hem zo graag! En nu, eindelijk heb ik hem! Tevens is dit ook mijn eerste product van Real Techniques. Ik kan verklappen dat ik heel positief ben. Vandaag review ik de Expert Face Brush voor jullie.

image-2015-02-11(7)

Dit is wat er achter op de verpakking staat:

‘Our expert face brush is ultra firm and broad for application and blending of cream and liquid foundation: – look pixel perfect even in harsh light – ultra plush bristles’

we gaan zien of ze het waar maken!

image-2015-02-11(8)

Zoals jullie kunnen zien is de kwast rond aan de bovenkant, ik moet bekennen dat ik nog nooit een foundation kwast in deze vorm heb gezien. Verder zitten de haartjes super compact op elkaar.

Ook voelen de haartjes heerlijk zacht aan.

image-2015-02-11(10)

Nu is het tijd om hem echt uit te testen! Ik heb 2 pompjes vloeibare foundation op mijn hand ‘gepompt’.

image-2015-02-11(11)

image-2015-02-11(12)

Vanaf mijn hand breng ik de foundation aan op de kwast.

image-2015-02-11(14)

En ik breng de foundation in ronddraaiende bewegingen aan op mijn gezicht. Dit gaat echt top, de haartjes voelen op mijn gezicht ook heel zacht aan. Ik heb zelf een andere foundation kwast en die laat echt ontzettend vervelende strepen achter waardoor ik het vervolgens alsnog met mijn vingers moet verdelen, totaal niet handig. Deze kwast laat geen strepen achter en verdeelt de foundation mooi over mijn gezicht. Vrij dekkend.

Als je liever een kwast gebruikt die je foundation wat minder dekkend aanbrengt kan je beter voor een stippling brush gaan! Ik gebruik in de zomer meestal een stippling brush en in de winter een kwast die mijn make-up iets dekkender aanbrengt.

Handig weetje: alle kwasten van Real Techniques zijn gemaakt van synthetisch haar.. zeker tijdens de vegan challenge is dit iets waar ik me extra bewust van ben en ik kijk goed naar dit soort dingen.
Dit is een voordeel want synthetisch haar is makkelijker uit te wassen dan ‘echt’ haar.

Kortom, zoals jullie al kunnen zien ben ik hartstikke blij met deze kwast en ik verwacht dat er meer kwasten van Real Techniques gaan volgen …

Ik heb deze kwast voor €14,99 bij de Beau make-up stores gekocht in Groningen. Maar je kan hem natuurlijk ook gewoon op internet bestellen.

Wat is jullie ervaring met de kwasten van Real Techniques?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply