Beauty

Rimmel 60 seconds – Lente nagels

9 maart 2015

Ik was op zoek naar een metallic nagellak bij een aantal drogisterijen maar ik kon ze maar niet vinden! Toen liep ik tegen een super leuke aanbieding aan bij de DA drogist: op alle Rimmel nagellakjes krijg je deze week €2,00 korting! De 60 seconds lakjes zijn normaal gesproken €3,99 dus reken uit je winst.

image-2015-03-09(1)

Ik wilde sowieso een wit lakje hebben want die had ik nog niet. Best erg hè? Nu de lente er weer aankomt kan ik er gewoonweg niet meer omheen. Ook kocht ik de meest metallic kleur die ik kon vinden, in een goudachtige kleur.

Zoals sommigen van jullie misschien al wisten heeft Rita Ora ook een aantal producten voor Rimmel ontworpen waaronder een aantal prachtige nagellakken. Veel pastelkleurtjes ook, heel leuk.

Omdat ik al heel veel van deze kleurtjes had maar tóch een Rita Ora lakje met korting wilde kopen ging ik voor deze pastel paarse kleur.

image-2015-03-09(3)

Wat ik heel erg jammer vind: omdat ik in de horeca werk moeten mijn nagels altijd helemaal kort zijn. De enige keer in het jaar dat ik mijn nagels lang kan laten groeien is in de zomervakantie. Vandaar dat ik niet zulke prachtige lange nagels heb.

image-2015-03-09(5)

Zo zien mijn nagels eruit voordat ik een product heb opgebracht.

image-2015-03-09(6)

Het eerste laagje, zoals je kan zien dekt deze nagellak niet met één laag.

image-2015-03-09(7)

Na het aanbrengen van twee laagjes ziet de dekking er zo uit. Prima! Ik vind het een hele mooie kleur, lekker pastel en niet té licht. Je nagels vallen toch nog op.

Ik merkte alleen wel dat het drogen meer dan 60 seconden duurt, hij droogt niet heel veel sneller dan de gemiddelde nagellak naar mijn idee.

image-2015-03-09(10)

Over naar de witte kleur

image-2015-03-09(8)

Wit is best een moeilijke kleur om mee te werken merk ik. Elk foutje valt enorm op en ook brengt deze nagellak iets lastiger aan dan de vorige, meer strepen.

Op bovenstaande foto heb ik één laagje aangebracht

image-2015-03-09(9)

En nog één laagje. Deze nagellak dekt in twee laagjes. Ik moet er wel even aan wennen, normaal gesproken vind ik knalkleurtjes op mijn nagels echt geweldig. Maar dit is ook zeker het proberen waard.

Ik wilde met het laatste lakje metallic details aanbrengen op mijn nagels, streepjes enzo maar dat ging helemaal mis hahah.

Ik moet hier nog even mee oefenen merk ik. Als ik het helemaal onder de knie hebt komt er zeker een tutorial online!

Natuurlijk hoop ik dat jullie wat aan mijn tip hebben en allemaal naar de DA rennen want dit is toch wel een hele fijne aanbieding. Haal de lente in huis, begin bij je nagels, toch? Heb je er ook nog een beetje me-time bij.

Wat vinden jullie van deze lakjes?

Liefs,

Marloes

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lotje 10 maart 2015 at 01:41

    mooie lakjes! De witte dekt heel mooi! x

  • Leave a Reply