Lifestyle

Shoplog – Interieur accessoires

4 december 2014
image-2014-12-04

Ik ben op pad gegaan en heb weer één ding van mijn wishlist kunnen afstrepen! Ik heb namelijk accessoires voor in mijn kamer gekocht, en ik ben super goed geslaagd! Bij sommige dingen moest ik gewoon tegen mezelf zeggen: Marloes, niet doen, je winkelmandje zit al vol, je koopt veeeeelste veel. Terwijl ik de laatste tijd juist niks kon vinden liggen de winkels nu juist vol met de leukste dingen! Tijd om alles aan jullie te laten zien.

image-2014-12-04

Ten eerste ben ik naar de Ikea geweest met een vriendinnetje en daar heb ik het volgende gevonden:

image-2014-12-04(6)

Mijn doel was om planten te kopen, het voordeel is dat planten bij de Ikea niet zo duur zijn en ik gewoon écht planten nodig had. Ik heb geen enkele plant in mijn kamer. Mijn moeder heeft ooit een plant voor me meegenomen en dat had ze beter niet kunnen doen, want na een paar maanden kwam ik er achter dat ik de plant nog nooit water had gegeven .. àh, daarom waren de bladeren afgestorven .. Ik vind planten en bloemen ontzettend leuk en mooi maar ik kan er gewoon niet voor zorgen! Vandaar dat ik helemaal happy werd toen ik deze cactusjes zag, ze zijn zó klein en zó schattig! En je hoeft ze bijna nooit water te geven! Toch nog een beetje groen op mijn kamer. En deze cactussen zijn best fotogeniek vinden jullie niet?

Deze plantjes kosten €4,99

image-2014-12-04(7)

Ook heb ik deze geurkaarsen gekocht, ik ben dol op geurkaarsen! Ik vond dat ze wel een minder uitgebreid assortiment hadden als ik gewend was. Ik heb niet echt kerst of herfst geuren kunnen vinden, jammer! Maar deze geuren zijn ook heel erg lekker, Sinnlig ruikt naar vanille ijs, een hele lekkere zoete geur. Lugga ruikt ook een beetje naar vanille maar dan anders, minder zoet maar wel heel lekker!

Ik heb de kaarsen ongeveer een uur geleden aangestoken en ik moet zeggen dat ik er niet heel veel geur af vind komen. Nouja, het ziet er wel gewoon gezellig uit. En voor de prijs mag je ook niet een geweldig sterke geur verwachten.

image-2014-12-04(8)

Sinnlig kost €0,99 en Lugga €1,99

Als laatste van de Ikea heb ik een dekentje en een weckpot gekocht, ik had al wel een dekentje, maar je kan er nooit genoeg hebben met dit koude weer, toch? In de pot wil ik denk ik iets van pasta of snoep gaan doen, dan weet ik nog niet precies, ik heb al een paar kleine weckpotjes waar ik rijst, risotto en couscous in bewaar.

image-2014-12-04(9)

Voor het dekentje heb ik €2,79 betaald en voor de pot €1,99.

Nu over naar de volgende winkel namelijk Sostrene Grenes, een heel leuk winkeltje met van alles voor leuke prijsjes. Ook heel leuk als je cadeautjes wil kopen. In Groningen ligt deze winkel aan de Grote Markt, ik weet eigenlijk niet of deze winkel in meerdere steden zit, ik ben hem nog niet ergens anders tegen gekomen. Als je in Groningen komt moet je deze winkel zeker even bezoeken!

Het klosje met rosé goud ijzerdraad op bovenstaande foto heb ik hier gekocht, hier ga ik binnenkort een DIY mee maken! Dit klosje kostte €1,13.

image-2014-12-04(2)

Ook heb ik deze leuke magneetjes weten te bemachtigen voor €1,12 per stuk. Vinden jullie ze niet heel schattig? Ik heb ze op de koelkast geplakt. Ik vind de borden met quotes die ze tegenwoordig overal verkopen ook echt geweldig, maar ze nemen in een  studentenkamer best veel ruimte in. Dit is een goed initatief!

image-2014-12-04(3)

Tot slot heb ik deze doosjes gekocht met een marmeren print. De print zit zelfs van de binnenkant! Marmer zie je overal terug tegenwoordig. Sinds een jaartje is het weer helemaal hip. Dat is ook niet heel gek want het is gewoon heel mooi en klassiek, al ken ik ook mensen die het verschrikkelijk vinden. Ik heb in mijn kamer best veel marmer, mijn schouw is van marmer en onder de spiegel bij mijn wastafel zit ook een marmeren plaat, goede match met de doosjes dus! Ik denk dat ik hier sieraden in ga opbergen.

Wat vonden jullie van deze shoplog?

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply BeautyblogLaura. 4 december 2014 at 22:04

    Echt super leuke producten heb je gekocht! xx

  • Leave a Reply