Fashion

Spring Fashion

26 maart 2015

Omdat ik laatst heb beloofd meer fashion te gaan posten heb ik vandaag een fashion post voor jullie, die je heel veel inspiratie kan geven op het gebied van: kleur! Ik heb zelf ontzettend veel moeite met het uitzoeken van kleur, in de kledingwinkels grijp ik altijd naar grijs, zwart, legergroen en dat soort kleuren. Na het schrijven van deze post is daar verandering in gekomen!

Spring fashion

Ik bladerde gisteren het magazine van de H&M door en ik moet zeggen, ik werd niet bepaald wild van hun nieuwe spring collectie. De collectie bevat veel donkerdere kleuren, weinig pastel. Het geeft mij in ieder geval totaal geen lente gevoel.

Daarom moest ik zelf maar eens op ontdekking uit, en geloof me op internet is génoeg te vinden. Ik heb me daarom ook even uitgeleefd en heb een aantal mooie collage’s voor jullie gemaakt al zeg ik het zelf.

Laten we beginnen met blauw

Spring template1Is deze kleur niet prachtig? Ik vind het echt een hele lieve maar tegelijkertijd stoere kleur en daar hoor stoere kleding met een sexy tintje bij.

We beginnen met de tuinbroek, want tsja, wie mij kent weet dat ik helemaal gek ben op tuinbroeken maar er zelf geen heb .. oeps.

Verder het vest rechts, WAUW. Ik ben verliefd, dit vest is géwéldig, lekker warm, blauw en super comfy. Ik zou dit vest combineren met de boyfriend jeans rechts onderaan en de hakken links onderaan om het toch nog een sexy tintje te geven.

Ik wil als laatste opmerking bij deze collage nog even zeggen dat de schoenen rechts, tsja wat moet ik ervan zeggen. Toen ik bezig was met het maken van deze collage heb ik zeg maar 5 hele minuten naar deze schoenen gestaard, ze zijn zó mooi … alleen meer dan 1000 euro, dat zit er helaas niet in met mijn studentikoze inkomentje.

Spring template3

Van blauw springen we over naar geel. Normaal gesproken ben ik best wel sceptisch over geel, vooral bij een bleek huidje vond ik het helemaal niks. Maar geef toe, deze kleur maakt je vrolijk! Het doet me denken aan de zon en de zomer, maar waarom wachten tot de zomer als we het in de lente al kunnen dragen?

De peplum top vind ik echt prachtig, ik zou deze top combineren met boyfriend jeans en de gele hakken rechts onderin.

De jas ook, wauw, het is niet iets wat ik in de winkel snel uit zou kiezen, ik zou eerder voor veilig gaan. Nu ik het zo bekijk denk ik; waarom niet? Soms moet je gewoon even uit je comfort zone stappen.

Een challenge voor mezelf: de  volgende keer als ik ga shoppen moet ik van mezelf een geel kledingstuk kopen.

Spring template2

Roze is heel lief maar het kan ook enorm tuttig zijn, dus pas op met de hoeveelheid roze die je aantrekt.

De blazer rechts bovenaan vind ik erg mooi en is helemaal mijn stijl .. stiekem heb ik al precies zo’n soort roze blazer van de H&M.

Over de hakken met punt, ik moet toegeven dat ik punthakken eerst echt verschrikkelijk vond, nu ook nog bij mensen die niet weten hoe ze deze hakken moeten dragen.Hoe moet je ze naar mijn idee wel dragen? ; met een skinny jeans tot je enkels of boyfriend jeans. Ik zou deze hakken zelf niet dragen als ik eerlijk ben .. ik zou echt ver over mijn comfort grens gaan dus, nee.

En de trench coat, super mooi, voor in de lente zijn trench coats sowieso de perfect tussen-jassen, heb jij er al eentje in je kast hangen? En zo ja in welke kleur? Ik heb een beige trench coat

spring template4

Mint groen doet het al een aantal jaren goed, en dat snap ik wel, het is een heel leuk, lekker fris kleurtje. En natuurlijk ook goed te combineren.

Stiekem vind ik het rokje enorm leuk, ik zou er mijn witte trui met ‘très mignon’ op dragen, gewoon omdat die tekst precies bij dit rokje past. Voor mij heeft dit rokje een behoorlijk hoge ‘sound-of-music factor’.

De jas is natuurlijk ook enorm leuk, wel een beetje warm voor de lente, ik denk dat je hem niet zo heel lang meer aan kan .. al weet je het natuurlijk nooit in Nederland..

Hebben jullie de oorbellen rechts onderaan al gespot in het straatbeeld? Ik wel kan ik je vertellen. Ze worden enorm gehyped, of ik ze nou zo mooi vind? Wél met mintgroen in ieder geval. Wat vinden jullie?

CONCLUSIE:

Blauw is echt mijn kleur, ik denk dat ik me in de kleding van de ‘blauwe-collage’ het meeste op mijn gemak voel. Geel heeft me ontzettend verrast en ik vind dat ik meer geel moet dragen omdat het gewoon een super vrolijke kleur is. Roze, geweldig, maar not too much please. Mintgroen is een klassieker, houdt het daarom ook klassiek, mintgroen kan je mooi combineren met wit of grijs.

Zo, dat was het alweer! Ik hoop dat ik jullie op kleurgebied inspiratie mee heb kunnen geven voor jullie volgende shop-sessie.

Liefs,

Marloes

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Carlyn 29 maart 2015 at 19:10

    Oeh waar zijn die zonnebrillen van?!

  • Leave a Reply