Fashion

Spring/Summer 2015

7 februari 2015

De fashionweek is weer voorbij dus we zijn allemaal weer op de hoogte van de nieuwste trends voor aankomende lente en zomer. Is dit je totaal ontgaan en ben je stiekem toch wel een fashionista? Geen nood! Vandaag doe ik verslag!

fashion2015

Ik ben een persoon die in eerste instantie altijd zegt: nee joh, wat op de catwalk wordt laten zien sluit helemaal niet aan bij de werkelijkheid .. die trends zullen nooit door komen! En vervolgens, als het langzaam aan in de winkels komt te hangen ik er toch mee weg loop. Ik heb weer precies hetzelfde gevoel bij de nieuwe trends, maar wie weet! We zullen zien 🙂

Denim

Zoals ik in een eerdere post al had voorspeld: denim gaat terugkomen! En niet alleen in spijkerbroeken maar all the way like Britney Spears en Justin Timberlake, kunnen jullie het je nog herinneren? Ik moet zeggen dat ik hoop dat met deze trend de tuinbroeken weer terug gaan komen, I love them! Ben ik hierin een einzelgänger of vinden jullie tuinbroeken ook zo geweldig?

Back to the ’70’s 

De maxi skirts en maxi dresses zag je overal op de catwalk terug komen, deze trend begon vorig jaar al maar dit voorjaar zet het zich dus weer voort. Laarzen met vierkante hakken, broeken met wijd uitlopende pijpen en veel, heel veel suède, ik ben heel benieuwd hoe deze trends tot uiting gaan komen. De skinny jeans zijn naar mijn idee nog té populair om ingewisseld te worden voor de flared jeans, en al dat suède, ik weet het niet hoor.

It’s all about the details

Details, details details, in de vorm van kralen, stiksels, knoopjes noem maar op. Overal zag je deze trend terugkomen en ik kreeg er een beetje het ‘boho’ gevoel van.

Neon

Kleur! Eindelijk! In de winter is er altijd zoveel zwart, grijs en wit dat ik er op een gegeven moment een beetje klaar mee ben. Met de neon trend ben ik dus heel blij, we kunnen helemaal losgaan met felle kleuren. Hoe combineer je dit? Je kan natuurlijk all the way gaan door het dragen van een neon jurkje maar ik vind het zelf altijd wel mooi om een neon top te combineren met een zwarte tulip rok of high-waisted jeans. Hoe zouden jullie deze trend combineren? Je kan een outfit ook rocken door bijvoorbeeld alleen neon schoenen te dragen en de rest neutraal te houden, gegarandeerd dat je opvalt.

Pastel

Ja hoor, daar zijn we weer, de snoeperige zachte kleurtjes, echt een lente trend maar deze winter kon het ook! Ik heb hier al een hele blogpost aan gewijd dus ik wil er niet teveel meer op in gaan. Meer weten over de pastel trend? Lees dan dit artikel : winter pastels

Zo, volgens mij heb ik de grootste trends nu gehad, als ik wat ben vergeten laat het me dan weten in de comments! Wat is jullie favoriete upcoming trend? Mijn favorieten: de denim en de neon trends.

Liefs,

Marloes

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply