Beauty Fashion

Summer Jewelry

13 juni 2015

Sieraden maken je outfit af en daarom ben ik dol op sieraden. Heel jammer is dat ik ’s ochtends nooit de moeite neem om sieraden uit te zoeken laat staan om te doen. Nu het zomer wordt merk ik dat ik steeds meer armbandjes en kettinkjes begin te dragen, zou het aan het weer liggen?

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete trending zomersieraden zien. Deze sieraden zijn allemaal afkomstig uit de webshop ikbensieraden.nl een webshop die het aanbod aan sieraden richt op de laatste trends.

Multi lagen ketting

Tops met een hoge hals zijn hip deze zomer en wat is daar nou mooier bij dan een gelaagde ketting? Ook kan je deze ketting heel mooi combineren met een blouseje.
De ketting bestaat uit drie kleine kettinkjes met verschillende bedeltjes. De structuur van de ketting is heel fijn dus als je niet zo van statement kettingen houdt kan ik je dit echt aanbevelen!

Ik ben in ieder geval fan en ga deze ketting zeker vaak dragen deze zomer.

image-2015-06-13

Slavenarmband

Deze armbanden zijn al een tijdje trending en dat is niet zo gek want ze zijn gewoon heel erg mooi. Het voordeel van deze armbanden is dat ze goed te combineren zijn, je kan ze samen dragen met bijna elke andere armband zoals je op onderstaande foto’s kan zien. De meest linkse armband is de slavenarmband.

En natuurlijk rose goud, mijn favoriete kleur qua sieraden, deze kleur gaat ook super mooi samen met een gebruinde huid.

image-2015-06-13(1)

image-2015-06-13(2)

Flash Tattoo

Vorig jaar zomer begonnen de flash tattoo’s al in beeld te komen en dit jaar zijn ze weer terug! Deze tattoo’s combineren prachtig met een zongebruinde huid. En op het strand en op festivals zie je ze veel terugkomen. Ik krijg er een soort van boho gevoel van moet ik zeggen.

Wil je geen echte tattoo maar vind het er wel leuk uitzien? Dan is dit dé kans om het uit te proberen.

Zelf heb ik natuurlijk één tattoo voor jullie getest om te zien hoe lang ze blijven zitten en ik moet zeggen dat de houdbaarheid prima is! Nu weet ik natuurlijk niet hoe dat gaat als je ze op het strand/ in de zee draagt maar ik verwacht dat dat ook prima te doen is. De flash tattoo’s zijn met wat olie gemakkelijk te verwijderen.

image-2015-06-13(3)

image-2015-06-13(5)

Naast een uitgebreid assortiment aan kettingen, armbanden en flashtattoo’s kan je bij ikbensieraden.nl ook oorbellen, horloges, haarsieraden en nog véél meer krijgen. Ik kan jullie zeker aanraden om een keer een kijkje in deze webshop te nemen.

Verder heb ik een hele leuke actie voor jullie, met deze code: 06CNFJ krijgen jullie 10% korting bij ikbensieraden.nl en je betaalt nooit verzendkosten! Zo kunnen jullie zomersieraden inslaan voor een leuk prijsje.

Wat vinden jullie van deze zomerse sieraden?

Liefs,

Marloes

 

 

Deze post is gesponsord.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply