Lifestyle

Sunkissed

1 september 2015

Nu het alweer september is krijg ik het gevoel dat de herfst op de loer ligt, en dat is natuurlijk ook wel zo. De donkere lipsticks en army groene oogschaduws komen er deze herfst weer aan en ook zien we okergeel veel terug op de catwalk. Omdat de zomer nog niet helemaal ten einde is heb ik een sunkissed look gemaakt mét een tintje herfst. Kijken jullie mee?

Bij de Primark ontdekte ik een heel erg mooi palette.

image-2015-08-03(5)

De bronzer is van matige kwaliteit en de kwastjes onbruikbaar maar de oogschaduw is echt prachtig. Het pigment is top en met goede kwasten zijn de kleuren makkelijk aan te brengen en goed te blenden. Merken jullie dat ik de laatste tijd helemaal into budget make-up ben?

Met dit palette geef je je ogen nét die zomerse gloed en met je eigen (goede) bronzer creëer je een sunkissed skin effect.

image-2015-09-01(4)

Zelf gebruik ik een bronzer van de DA drogist, de marble baked bronzer in de kleur brunettes. Op mijn lippen draag ik mijn favoriete Burberry Bright Poppy die helaas niet meer verkrijgbaar is. Deze kleur geeft nét dat herfstige tintje en past perfect bij de roodbruine en gouden tinten van het oogschaduw palette.

image-2015-09-01(2)

De zomers in Nederland vind ik eigenlijk niet zo heel geweldig dus ik ben blij dat de herfst er weer aan komt. Ook herfstcollecties vind ik veel leuker dan zomercollecties en ik kan daarom ook niet wachten om weer te gaan shoppen in de nieuwe collecties.

Ook draag ik in de zomer, vooral met warm weer, bijna geen make-up. Het plakkerige gevoel dat je dan krijgt vind ik echt helemaal niks en het liefst houd ik mijn make-up dan zo naturel mogelijk. In de herfst mag er weer uitgepakt worden en daar ben ik echt heel blij mee. Er is natuurlijk helemaal niks mis met naturel make-up of geen make-up maar ik vind het gewoon zo leuk om te doen. Ik denk dat veel meiden dit wel snappen haha.

Nu eventjes een update over de pfeiffer die ik momenteel heb: het gaat best goed met me, ik merk dat de moeheid meevalt en ik gewoon nog mijn dagelijkse routine toe kan passen inclusief werken. Nu is het natuurlijk voor mij nog vakantie, volgende week beginnen mijn lessen weer, dus ik weet niet hoe het dan gaat lopen zowel niet met school als met de blog. Voorlopig doe ik nog lekker rustig aan en post ik alleen artikelen als ik me goed voel en helemaal achter het artikel sta dat ik post. Ik hoop dat je hier begrip voor hebt.

Hoe vind jij deze sunkissed look? 

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply