Beauty

The beauty of nature

14 november 2014
image-2014-11-13(6)

De laatste tijd als ik buiten loop kom ik zulke mooie dingen tegen, van een prachtige zonsondergang tot verkleurende blaadjes aan de bomen. Ik heb een aantal prachtige plaatjes kunnen schieten die ik jullie niet wilde onthouden. Deze foto’s heb ik op hele random momenten gemaakt met mijn camera (als ik die toevallig bij me had) of mijn telefoon. Ik zal bij elke foto ook vertellen hoe ik in die situatie terecht ben gekomen. Lezen jullie mee?

Ik denk dat het komt door de wisselende seizoenen, de natuur verandert en we hebben ontzettend veel geluk met het tot nu toe nog warme weer, daarom zijn de luchten denk ik ook zo mooi in vergelijking met andere jaren.

De eerste foto vind ik meteen het mooiste, ik had afgesproken met een vriendinnetje in Veenwouden in Friesland om lekker bij te kletsen en outfit foto’s te maken voor Beautypolice , we hebben het super gezellig gehad die dag! Toen ik weer terug liep naar het station trof ik deze prachtige zonsondergang aan, de laatste maand heb ik sowieso ontzettend veel mooie zonsondergangen gezien (en ook heel veel mooie en vroege.. zonsopgangen in de trein maandagochtend op weg naar Groningen) ik vond het bij deze zo opvallend dat de wolken opgebouwd zijn uit verschillende laagjes en verschillende kleuren!

image-2014-11-13(6)

Sinds dit jaar ben ik bij een tennisvereniging gegaan in Groningen en daarmee zijn we op introkamp geweest naar Schiermonnikoog, we hebben echt een geweldig weekend gehad, op de terugweg moesten we even wachten op de boot, en dat vonden we niet zo erg omdat het zonnetje lekker scheen. Onderstaande foto heb ik niet zelf gemaakt maar een mede-kamp genoot. (2 onderstaande foto’s staan op instagram @xbeautypolice)

Schier

En daar kwam de boot al weer aan!

schier1

Verder ben ik voor Beautypolice veel het bos in geweest om outfit foto’s te maken en Jay ging met me mee! Ik vind de herfst qua kleur het mooiste seizoen, wat veel mensen hebben met de lente, alles fris in groei en bloei heb ik juist in de herfst, de verkleurende bladeren en de veranderende natuur vind ik heel mooi om te zien.

image-2014-10-18(13)

image-2014-10-18(6)

Vinden jullie de natuur de laatste tijd ook zo mooi? Ik vind het vaak wel moeilijk om dingen vast te leggen op de camera, ik wil ze precies zo overbrengen als ze in het echt zijn want naar zo’n zonsondergang kan ik soms met openstaande mond kijken. Dit waren mijn mooiste natuurmomentjes van de afgelopen weken. Het duurt natuurlijk niet zo heel lang meer voor de winter weer van start gaat, dus geniet nog even lekker van de fijne herfstdagen.

Liefs,

Marloes

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply